Ankara'da ki tüm savcılar değişmiş savcı vekilleri düz savcı olarak yeni yerlere atanmış. Mansur ile ilgili bir şey yapamadınız cezası gibi geldi bana.
CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankara'da ki tüm savcılar değişmiş savcı vekilleri düz savcı olarak yeni yerlere atanmış. Mansur ile ilgili bir şey yapamadınız cezası gibi geldi bana.
Değişik yollarda diye bir Türk YouTuber var şuan Şanghay da. Bir çakma sırt çantası alacaktı. Kadın 1600 yuan sanırım istedi ilk başta en son 200 yuana indi. Konya'da romanlar var benzer çakma ürünler satar. 1/10 fiyatına rahat alırsın. Hiç bakmamak daha mantıklı 1/10 fiyatına dersin tamam derse almazsan dayağı yersin.
Biz de ham gıda ve işlenmiş gıda, restoran sektörü nün fahiş fiyatlara mal satması bir yana bir de gıda güvenliği problemi var çoğu mutfak pis ötesi iğrenç ,aynı zamanda stt ı raf ömrü geçmiş malzemeler ile üretim yapıyor.
2005 lerde Diasa diye bir market vardı bunun..............bölge müdürü olan kumarbaz şahıs raf ömrü dolmuş yağları vb pastane ve restoranlara satıyordu..
Şu anda marketlerin kaç tanesi imha ediyor satılmayan ürünü ? Bazen promosyon adı altında fiyat indirimi yapıyorlar ama hepsi mi ?
.......
Ülkeye yabancı işgali yerine böyle bir aç gözlülük ve art niyet sokun millet uğraşsın dursun... Kavga ,isyan ,sefalet le boğuştur ki milleti ülke rahat maniple edilsin. Bu numarayı daha ne kadar yiyecez bakalım? Bunu çözecek adamları bürokraside yükseltmemesi desteksiz bırakmak dahil her numara yı oynarlar.
Rahmetli Mahir Kaynak, ABD için Bakanlıklara, müsteşar bile atamaya kadar herşeye karışıyorlar, konuşturmayın beni demişti.
Yer İmleri