acýga alýþ satiþ yasagý geldi birde bürüt gelsin
fýstýk olur..
Bu kadar sýð tahtada bu kadar lotu nerden buldular da taban oldu anlamak mümkün deðil
Demekki baþka hedefleri var
G8141 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benmi yanlýþ görüyorum günlük hacým sermayeden fazla. Mi. Ýþlem olmuþ
Bu düþüþ önceki düþüþlere hiç benzemiyor bu hisse eskiden comdo idi uyuzun teki idi 3-4 lira arasý gezinirdi.Sonra malum Þirket alýnca Dokta oldu 7-8 lerde bayaðý süründü býktýrdýktan sonra birden 10 larýn üstüne attýlar sonra 18 civarý idi düþünce ben 16 lardan aldým korkumdan zararla sattým derken 20 oldu 20-25 arasýný Temmuz 2019 da gördü oradan sert bir þekilde 38 lere kadar geldi ceza aldý ve 24 civarýna kadar düþtü bir müddet 25-30 arasý gitti geldi sonra 50 yi gördü ve bir ceza daha cumburlop 25 civarýna kadar sonra buralardan yavaþ yavaþ 47 civarýna 47 den nefessiz 92 ye kadar çýktý ve malum en son 54.45 ten kapandý ama diðer düþüþler þimdiki gibi hacimli deðildi bunu Adese nin 1.70 ten 17 lere zirvesinden sonraki düþüþe benzetiyorum. Karlýlýk olarak Adese ye benzetmek abes ama maalesef vicdansýz patronlar borsadan parayý böyle kazanýyorlar inþ Adese gibi olmaz ve bir yerden döner ama ilk defa bu kadar KY görüyorum bu hissede tam soðutup KY dökülmeden gidermi bilemiyorum. Ýnþ KY zarar etmez. YTD.
Yer Ýmleri