Bugün birden saldý aþaðýya E 38 altýna-R 35 gördü,ayni terane,çünkü bunu devamlý yapar patronu yamuk olduðu için
Bugün birden saldý aþaðýya E 38 altýna-R 35 gördü,ayni terane,çünkü bunu devamlý yapar patronu yamuk olduðu için
Teþekkürler arkadaþým paylaþým günü içinde hallettim
Bügün sürün modunda,sadece bir tavana bakar bu iþ,genellikle hep yapar bunu,aynen deli petro gibi,onun patronuda yamuk bununda her ikiside acýmasýzca hisse satar borsadaki yatýrýmcýlarýda enayi yerine kor,petro yalnýz milleti süründürdükten sonra 200 altýnda iyi bir bilançokyan hýzlan 200 üstüne attý,ilk zirvesi 259 aþaðý saldý 217 bugün 244 tavan,aynisinide bundada bekliyorum ilk hedef 50 ytd.
R kapanýþ tarihi 14 kasým-bedelliye katýlýþ tarihi 20 kasým saat 16'ya kadar,14 de R satmayanlar mutlaka 20 kasýmda mutlaka bedelliye katýlsýn yoksa zarar edersiniz![]()
Yarýn R satýþý son gün,ben bugün bir tavan bekliyordum bunlarda olmadý yarýna bakmak lazým,bölündüðü günden beri yatýrýmcýsýný hiç güldürmedi patron bozuntusu.
Bu hissede sabreden kazanýr,ama patronda suyunu çýkartýr hep böyle olmuþtur,30 cývarýndan 70 yapýp,peþinden 39 gösteren hisse,oradan aldýðý desteklen 90 yaptýran hissedir,80 bölünüþ düþtüðü yer 37 ortalama,dün tavan bekliyordum,bugün hareketli,akþama temennim tavan olmasý,çünkü bunu yapabilir hiç saðý solu belli olmaz,bedelli sonunda 50 üstüne atar hesabýndayým,en tuhaf olaný paraya hiç ihtiyacý olmadan bedelli yapmasý,normalde bedelsiz olmasý lazýmdý,bunun adý aç gözlük,bedelli olarý daha yüksekti SPK engel getirdi,yani yok arkadaþ para içinde yüz kalk bide bedelliye git diye uyarmýþtýr,bazen eleþtirdiðimiz SPK iþ biliyor,oda bazen...bugün R TAHTADAN KALKIYOR ona göre hareket edin,bunun esas yeri burasý deðil,bunun ayarýndakiler çok yukarýlarda mesela 100 üstü vs,neyse öncelik 50...ytd.
45 sýnýrýna kadar geldi 2 tavan yapamadý,50 sýnýrýna az kaldý,ilk hedefim orasý sayýlýr,3/1 postaladým 4.40-44 üstü,onlarca k lot vardý elimde,riske girmeye gerek yoktu...ytd.
41 sýnýrýnda süründürmeye devam,bunu devamlý yapar bu patron,çünkü devamlý hisse satar,zaten gereksiz bedelli yaptý,amaç yatýrýmcýyý týrtýklamak,týrtýkladýda,SPK bedelli oraný yüksek diye onun dediðini yapmadý,yapmasa ne olur,huy deðiþmez ayni kalýr,50 üstüne atar hesabýndaydýk bu seferlik olmadý,mecbur bekleyeceðiz...ytd.
Yer Ýmleri