32.tabaný 39 tavaný...durup dururken bedelli neyin nesi,aç gözlü bunlar,yaptýðýn kar yetmiyormu![]()
32.tabaný 39 tavaný...durup dururken bedelli neyin nesi,aç gözlü bunlar,yaptýðýn kar yetmiyormu![]()
Ne yazýkki öyle,burasý 22 senedir tek adamýn hakimiyetinde bir ülke iþine gelirse diyor,bir ülkede demokrasi araçtýr diyene ne kadar güveneceksinki,bana bir mok olmasýn diyede yargýyý ele geçirdi,oda yetmedi özel anayasa mahkemesi kuralým diyor piþkince ülkeye tam kazýk çakmak için,iþini saðlam kazýða çakýyor guya,merak etmesin çaktýðý kazýklar bir gün voyvadanýn çaktýðý kazýklarýn üstüne kendisi oturacak,iþte bu duruma göre ülkede kimseye güvenmek çok zor.
Ýstersen 20 lira ol satmiyorum.
Cikacaksin öyle ya da böyle uyuz eþek seni
Bugün megap gözümü korkutu buda 28 oldu,bedelliden gelen parada buhar oldu![]()
Para lazim deðil bana satmiyorum.
Heryerde insanlari uyariyorum ama burayi okuyan da var ise bu çöp tenekesinden uzak durun.
;)
Bu arada invest com da yorum sildiriyorlar.
Haberiniz olsun
Ben bu hisse yönetimini de borsada oluþan hareketleri de bulduðum her yere þikayet ediyorum.
Sizin de fýrsatýniz olunca þikayet edin.
Bir çok yerde özellikle investtw yorum sildiriyorlar.
bursa havarisinde oldugu üzere sipariþlerinde önemlibir azalma oldugundan üretimi kýsýp eleman çýkarmaya baslamýslar.O bölgede esnaflýk yapan biir arkadastan aldýðým bilgidir.yurt içi ve yurt dýsý otomotiv ve özellikle kamyon piyasasý geberik.Kamyon piyasassýnda %35 azalma var. YTD
Yer Ýmleri