-

Originally Posted by
tirendaz
Egeeen olma yolunda ilerliyoruz zamanında söylemiştik

yanlış anlamayın bikaç tavanla gaza geliyoruz , sonra elimize verdiler mi yok spk yok şu yok bu diye ağlaşmaya başlıyoruz...
teknik olarak belki egeenin 10'da biri olabilir ama temel anlamda egeenin 100'de biri değil hala...
gelecek vadetmesine edebilir de ancak bilançolar gösterebilir bunu...
kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
-

Originally Posted by
alyatçı
Dokta toplamaya başlıyorum pazatesiden itibaren .
Güris holding ile beraber yeni bir kimlik kazandı doktas .
2 yillik vadede 50 tl hedefim var.
3d yazıcı ile beraber maliyetler azalacak ve sektorde fark yaratacak .Borca rağmen muhtesem bilançoların ayak sesleri gelmeye başladı.
Yeni bir borsa efsanesi doğuyor doktas dokum.

Originally Posted by
alyatçı
Dokta 40 diyen var 50 diyen var

Originally Posted by
alyatçı
Uhuletle ve suhuletle.Ky yı bu foruma çekmeden.Sessiz sedasız gidelim.3 -5 günde bir yazı yazalım h

Yazmayın kardesim .Dillendirmeyin dokta yi.3-5 günde bir yazı yazın benim gibi.16 nire ,22.04 nire ?
Dokta da 40 diyen var 50 diyen var
-

Originally Posted by
Laykın
yanlış anlamayın bikaç tavanla gaza geliyoruz , sonra elimize verdiler mi yok spk yok şu yok bu diye ağlaşmaya başlıyoruz...
teknik olarak belki egeenin 10'da biri olabilir ama temel anlamda egeenin 100'de biri değil hala...
gelecek vadetmesine edebilir de ancak bilançolar gösterebilir bunu...
kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
Birkaç tavanla gaza gelmedik syn laykın 8 liradan itibaren bunu söyledik.Philipcapital çağrı sonrası 5-6 ay aldı yukardan verdi zararına tabi göstermelik.Küçük yatırımcı düşmanı adamlar lakin çok şükür dökülmedik yarın inşallah büyük kısmı postalayıp cüzi miktar egeen ihtimali bırakıp izlemeye devam .Herkes için hayırlısı olsun
-
teşekkürler döktaş
teşekkürler patron
teşekkürler hisse
teşekkürler hisseyi yapan, alan satan her kimse veya kimlerse
yancıya, eşe, dosta mal aldırmadan sadece kendine güvenerek yola çıkan ve hedefe giden kişi veya her kimse,
teşekkürler hepinize
-
Sağlam duruyor bakalım haftalık kapanış nerelerden olur
-
Hızlı yukselis sonrası 23.62 ortalama ile dokta ya veda ettim hektas aldım 13.40 ortalama ile.
Ama bir gözüm dokta da olmaya devam edecek.40-50 tl olacağına dair içinde güçlü inanç var.Ama su hızlı yukselis sindirilmeli.
-
Bende biraz daha edip aldım ama ne bileyim?
-
Satana ayrilana dokulene karim yeter diyenler iyi gunlerde harcayin
Ben yillar dir Burdayim daha dort bes yil daha doktasta kalacagim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri