vay be ilk defa tuttuðum bi kaðýda brüt takas geldi. iþ yat takasý 3 haftadýr ne varsa topluyo yeni mi aklýnýza geldi mal kalmadý ki.
vay be ilk defa tuttuðum bi kaðýda brüt takas geldi. iþ yat takasý 3 haftadýr ne varsa topluyo yeni mi aklýnýza geldi mal kalmadý ki.
Yarýn inþallah ilk tabanýmýz olmaz ne dersin sayýn gonyalý.
Ýyi gelecek bir bilanço Türk traktör gibi bizide yukarý taþýr.
Hisseye deðil speke LLD-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Neden taban olsun,dayanaðýnýz nedir?
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su akar yataðýný bulur...
Yazdýklarým beni baðlar, asla yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir.
Ciddi bir geri cekilme beklemiyorum 4 liradan Gelmis kagit iki tabanda Benim icin normal ama Hafif geri gelir sonra yataya sarar diye dusunuyorum iyibir bilanco daha da yukari tasir
Unutmayin hizli yuksel is hizli dusus denektir
Bir kagit icin nekadar cok pozitif konusuluyorsa o derece korkarim
Birakin Kim ne dedi diyor u sessizce cali dibinde bekleyin
Bekleyebilecek zaman im var yatirdigim papelleri kaybettim olarak Kabul ettim
Geri yaslanin uzaktan izleyin
Yatirim tavsiyesi falan degil ne olcagini bilseydim simdi milylnerdim
20 Þubat 2019 tarihinde Döktaþ Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Þ. Bursa fabrikasýnda 2731.1.01-Muhtelif sektörler için dökümden nihai mamul üretimi 160868 Ton/Yýl kapasite artýrýmý için 114.069.910 TL'lik yatýrým kararý aldý.
20 Þubat 2019 tarihinde Döktaþ Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Þ. Bursa fabrikasýnda 2731.1.01-Muhtelif sektörler için dökümden nihai mamul üretimi 160868 Ton/Yýl kapasite artýrýmý için 114.069.910 TL'lik yatýrým kararý aldý. http://borsaajans.com/Haber/yatirim-...tili-sirketler
Günaydýn
cümleten kazancýnýz bereketli olsun
grafikden anlayan bilen destek .direnç yokmu bilen...
Bir tek korku bedelli yaparmý kaldý bilanço ne zaman geliyor bilen varmý ...
Yer Ýmleri