Niye burada kimse yazmaz oldu.Herkes sattý da bir ben mi kaldým yoksa.
Niye burada kimse yazmaz oldu.Herkes sattý da bir ben mi kaldým yoksa.
neredeyse 1 aydýr kimse yazmamýþ. demek ki ya çok güzel þeyler olacak ya da ölmüþ unutulmuþ bu. þu günlerde otomotiv yan sanayi çok konuþuluyor. bakalým dokta da konuþulacak mý. beklentimiz güzel þeylerden yana...
Uzaktan izliyoruz. %10 konusunda þirket halen birþey yapmadý.
Borsa Ýstanbul Yönetim Kurulu'nun 10/09/2020 tarihli kararý ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 14/09/2020 tarihli onayý kapsamýnda Borsa Ýstanbul tarafýndan 17.09.2020 tarihinde açýklanan "Pay Piyasasý Pazar Yapýlanmasý Hakkýndaki Duyuru" ile fiili dolaþýmdaki payoraný %5'in altýnda olan þirketlere, piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'na alýnabileceklerinden fiili dolaþýmdaki pay oranlarýný %5'in üzerine çýkarabilmeleri için 01.01.2021 tarihine dek süre verilmiþtir.
Ýlgili konu, ana ortaðýmýz Çelik Holding A.Þ. ile paylaþýlmýþ olup, bugün itibarý ile ana ortaðýmýz tarafýndan konu ile ilgili olarak yasal düzenlemeler, ticari ve ekonomik koþullar çerçevesinde þirketimizin Kamuyu Aydýnlatma Platformu (KAP) açýklamalarýnda görüleceði üzere fiili dolaþýmdaki pay oranýnýn yükseltilmesi yönündeki iþlemlere piyasa koþullarýnýn izin verdiði ölçüde devam edileceði açýklanmýþtýr.
Ancak piyasa koþullarý tam saðlanamadýðý için fiili dolaþým oranýnýn % 5'in üzerine çýkarma süresinin 01.01.2021 tarihini geçmesi ihtimaline karþý ana ortaðýmýz Çelik Holding A.Þ. Borsa Ýstanbul Kotasyon Direktörlüðüne ek süre talebinde bulunmuþtur.
Adamlar 2 ay süre verdiler. böyle beceriksiz yönetim fiili dolaþýmý bile düzeltemezse vay þirket yönetimine yazýklar olsun
6 aydan fazla bekliyorum hemde bu piyasada aldýðým yere daha gelmedi he yukarýdan alarak bunun hatasý ve günahý bana ait sadece þaþýrdým bu haberi okuyunca ben yapmazlar artýrýmý diyordum ama yok dediler yapacaðýz ömür vefa ederse bakalým mevlam neyler neylerse güzel eyler buda geçer ya hu
G8141 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri