VE SALAK TAHTACI KÜÇÜK YATIRIMCININ SERMAYESÝNE ÇÖKMEYE ÇALIÞACAÐINA FÝYATI YAP 250 KÝ ALACAÐIN %10 büyüsün ne sen üzül,ne yatýrýmcý.
VE SALAK TAHTACI KÜÇÜK YATIRIMCININ SERMAYESÝNE ÇÖKMEYE ÇALIÞACAÐINA FÝYATI YAP 250 KÝ ALACAÐIN %10 büyüsün ne sen üzül,ne yatýrýmcý.
BAK PATRON BU KISAS SENÝN ÝÇÝN ,Hz Süleyman,bütün varolan varlýklarla antlaþma yapmýþ ,saltanatýnýn sürmesi üzerine.GÜVE BÖCEÐÝNÝ hor görüp anlaþmaya tenezzül etmemiþ .Güve böceði tam 225 bin sene kemire ,kemire tahtý yerle ,yeksan etmiþ.ALACAÐIN DERS; sen madem bu borsaya girdin ,bu hisse de bizimde hakkýmýz var.bizi hor görürsen büyürsün,büyürsün ama kalýcý olamassýn ,er,geç bizim yaþadýðýmýz üzüntü seni de bulur.
Patron iþ bankasýndan iþlem yapýyor. Hisseye müthiþ baský var
Yani patron istemiyor o yüzden kimse bir þey yapamaz. Ýyice salsa da eklesek bari
Çok geriye gitmedim belki yazýlýp çizilmiþtir ama son sayfalarda görmedim
bu patron baskýsý/satýþý vs ile yazýp çiziyorsunuz.ortak olduðunuz þirkete daha hakim olmalýsýnýz sayýn hissedarlar
þöyle açýklayayým son 2 gün satýþlarýný;
POÝP pazarýna düþmemek için halka açýklýk oranýný %5 in üzerine çýkarmasý gerekiyor 31.mart akþamýna kadar.aldýðým bilgi bu satýþý yapmak istediði yönündeydi.biraz geç kaldý çünkü tahtada derinlik ve hacim yoktu.perþembe dýþardan hacim getirdi hacmi gören yeni oyuncu geldi ve tahta tavan olmasýna raðmen 36 bin satýþ yaptý.
ancak cuma hata yaptý bunu gören oyuncu altýndan çekildi.perþembe alanlar stop oldu ve tahtacý panik yaparak tahtayý taban yaptý.
Patronun bu iþi doðru kiþiye vermediðini düþünüyorum.
Þimdi satmasý gereken 800 bin mal var ve oyuncularý ürküttü..haftaya oyuncuya izin verir ve hissettirmeden ufak ufak satarsa tahta yukarý gider.gittikçe katýlýmcý gelir ,mal düþer..diðer alternatif kendi alýr satar ama o vakit dar ve yeterli malý çýkamaz mecbur tabanlar..
Göreceðiz bakalým ustalýðýný..
Ytd
Eðer bu satýþý anlaþmali birine veye birilerine vermezse normal piyasada zor satar ... veya þöyle olabilir gün içi kademelere satýþý yazar arzu ede gelir alýr, onun dýþýnda aþaðý yukarý sürmekle olmaz bu iþ
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beceriksizler ruhsuzlar 3 ay süre verildi hala 3,98 5,00 yapamadýnýz
Tekrar süre istiyorlar bist de uygun görmez tabi sizin gibi þirket yönetimiin.
adamlar vizyon yok ..........artýk yolun sonu ne halt edecesýzn bakalým
Yer Ýmleri