35 üstünde kapattý,bakalým yarýn kaçtan okutacaðýz bugün aldýklarýmýzý![]()
35 üstünde kapattý,bakalým yarýn kaçtan okutacaðýz bugün aldýklarýmýzý![]()
Ben Tursg ye kaçtým![]()
40 üzeri atarsa gelirim yine
Böyle iyi gidiyor,dün 33.40 göstermiþti biraz yine aldýk oda temkinli olarak,çünkü patronun satýþ engeli koyduðu aklýmdan hiç çýkmýyor ne olur,olmaz, aldýklarýmý 1 gün sonra okutuyoruz,34 ve altý alýþ-35 üstü satýþ bana uyar ve böyle iyi gidiyor,alýmlarým zaten 1 k cývarý,ekisi gibi yüksek k'larlan takýlmaya gerek yok,zaten alacaðýmýzý aldýk![]()
33.10 gösterdi en son,tahtacý patron ikilisi ne dümen peþinde acep.
31 genç iþine kadar indi,oradan destek bulmuþ gibi,dün istemeyerek guya tökezledi diye 34.30 göndermiþtik,çoðunu göndersek iyiymiþ,zaten 35 yaparken bocalýyor,bundan sorna tahtacý ve patron iþbirliðinini göreceðiz.
Doktada yasak kalktý hissede dandik hareketler baþladý,bu zamana kadar he kazandýk,birazda oyunun kuralýna göre hareket etme zamaný,zaten oyun bozaný patron yaptý,yapmasaydý çoktan 40 aþýldýydý.
Bu moklan uðraþýlmaz artýk,çünkü patron bozuntusu oyun bozanlýk yaptý,adam bedelli paralarý yetmemiþ gibi bide gitti hisse sattý...Zaten 30 altý alýmlarýmý geriye çekip iptal ettim,benden paydos elimde kalanlarýda okuttuktan sonra eyvallah oyluma yaptýðým gibi.
Yer Ýmleri