*DOKTA-Döktaþ 2025 yýlý 9 aylýk konsolide net dönem zararý -650.736.873 TL (Önceki -258.867.934 TL)
*DOKTA-Döktaþ 2025 yýlý 9 aylýk konsolide net dönem zararý -650.736.873 TL (Önceki -258.867.934 TL)
Way be..
Tam 20 yýl önce 2006 yýlýnda DOKTA 'yý Koç Holding 202 milyon usd 'ye satmýþtý..
Bugün hissenin piyasa deðeri 170 milyon USD
Paylaþýmlarým kendi görüþlerimdir..Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Koc o yýllarda bugunu öngördüðünden dolayý bazý sektorlerden çýkýs yaptý.Dokum sektörü can çekiþiyor.Cin ve hindistan rekabetinde geri kalýyoruz.Buda satýs ve karlýlýgý etkiliyor.Bu nedenle piyasa degerinde düþme var.Bana sorarsan bu pd bile abartýlý...
Koc zirvede sattý.O yuzden Koc...kenar mahalle esnafý ile yýllarýn sanayicisi ayný kefede olur mu...YTD
Sn.SIMOVIC
Dokta konusunda mevcut fiyatýn dahi yüksek olduðu konusunda bilgilendirmeniz için teþekkür ederim..
Ben þirket konusunda sizden çok farklý düþünüyorum..
Halka açýldýðý günden beri þirketi bilirim..
Hayýrlýsý olsun..
Paylaþýmlarým kendi görüþlerimdir..Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada fiyatlar gecmiþe göre deðil geleceðe göre sekillenir.Doktasýn halka açýldýðý gunu siz hatýrlýyorsunuz.bende borsaya acýlan ve mazide kalan þirketleri hatýrlýyorum.
Rabak-Gorbon Isýl-Cukurova-Sifas-Polylen vssss..
Dokum sektörü zorlu sürecten geciyor.Demisas bedelli açýklamýs...çin rekabeti sektörü sarstý hindistan ise içinden gececek.ytd
Yer Ýmleri