1) Game of Thrones
2) Vikings
3) Modern Family
4) The Walking Dead
![]()
1) Game of Thrones
2) Vikings
3) Modern Family
4) The Walking Dead
![]()
Forum Kurallarýný buraya týklayarak okuyabilirsiniz
Borsanýn Altýn Kurallarý Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarýnýzý, etkilenmeyeceðiniz bir ortamda verin. Seans anýnda görüþlerinize ters düþen hareketlerin planlarýnýzý etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düþünmediðiniz yeni fikirler oluþturmayýn. Ýyice incelenmeden yapýlan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandýðý gözlenir."
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Not: Lütfen dini tartýþmalara girmeyelim.
Game of Thrones...þu anda popüler dizim...Spartaküs çok iyi diziydi,Dünyada ezilmiþlerin isyanýný çok iyi anlatýyordu !!!
Believe benim geleceðe bakýþ açýma uygun diziydi...oradaki küçük kýz karakteri biraz bana benziyordu,kurgu hayali olabilir,ama þunuda unutmamak lazým,zaman bir döngüden ibarettir,herþey belirli periyotlar içersinde oluþur !!!..bazý insanlar özellikli insanlardýr ana enerji ile baðlantýsý mevcuttur,aynen elektrik akýmý gibi her þey birbirine baðlantýlýdýr,yani bir bütündür,bu nasýl oluyor þu an buna bilim sessiz kalýyor,Ýngilizlerin bu yönde bir çalýþmasý var,beyin okuma metodunda bayaðý ilerleme kaydettiler,zaten konuþulan her sözcük uzayda kaybolmuyor...neyse diziyi, vasat diye yayýndan kaldýrdýlar,bana kalýrsa vasattan ziyade birilerini bu dizi rahatsýz etti gibi !!!
Son düzenleme : refaba; 26-02-2017 saat: 01:36.
sevda kusun kanadinda
Sevda Kuþun Kanadýnda, bir kuþak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakýþ açýsýyla ele alýyor. Çarpýcý aþk öykülerini anlatýrken o dönemin siyasal ve sosyal arka planýný da yansýtýyor. O dönemde yaþanan olaylarýn bugüne þaþýlacak derece benzediðini gösteriyor. Bu vesileyle ülkemizde gerçekleþtirilmek istenen hain darbe kalkýþmasýnýn da köklerine iniyor ve olaylar, ilk paralel devlet yapýlanmasý çalýþmalarýna da büyük ölçüde ýþýk tutacak sahnelerle birlikte akýyor …
Dizide bunlarýn yaný sýra, bugünkü iktidarý yoðuran Mehmet Zahit Kotku, Sami Efendi, Necip Fazýl Kýsakürek, Sezai Karakoç, Cemil Meriç, Þule Yüksel Þenler ve Necmettin Erbakan gibi ünlü siyaset ve kültür-sanat adamlarýnýn mücadelelerine de yer verilirken, bu mücadeleye karþý tuzaklar kuran, ülkeyi kaosa sürükleyen ve onlara yataklýk eden, cemaat adý altýnda faaliyet gösteren karanlýk örgütlenmelere de deðiniliyor.
http://www.trt.tv/sevda-kusun-kanadinda/bolumler/80237
Son düzenleme : kemalerdem; 26-02-2017 saat: 03:25.
Terminatör tüm seri
Yüzükler tüm seri
Matrix tüm seri
Spartacus blood anda sand tüm seri
Yýldýz Savaþlarý da güzel olmalý ama ben odaklanamadým ona
Kalmadý :ihh:
Prison Break: Sequel
Yeni sezon.
Sevenler ekran baþýna![]()
Tarih göstermiþtir ki bilge herþeyi bilmez,sadece ahmaklar herþeyi bilir...
Yer Ýmleri