Ben boyle hissenin ...
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben boyle hissenin ...
Bence brüt takasa düþmemek için biraz oyalanýyor. Alctl avgyo 3 ay brüte girdi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler,yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel goruslerine dayanmaktadir.Y.T.D
Sizce cimentas yukselirmi
Geçen tavandan sattým. Þimdi tekrar aldým ama bu sefer sýkýyor. Acýsýný çýkarmak istiyor herhalde .Hisse toplu hissenin aðasý ne derse o olur. Ama benim düþüncem hisse ucuz, bedelsiz potansiyeli var. Ancak þirketin %2 si halka açýk ve bu %2 ninde %97.74 ü toplu.Bu yüzden sabýr önemli. Hissenin fiyatýný o belirliyor. Ne isterse onu yapabilir. Bu hissedeysen bu paraya ihtiyacýn olmamalý. Çünkü fiyatýn nereye gideceði belli olmaz. Tabi alýrken yükselecek diye aldýk ama kýsmet. Hayýrlýsý.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler,yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel goruslerine dayanmaktadir.Y.T.D
Hissenin hareketleri 2015 hareketlerinin sanki karbon kaðýdý konmuþ birebir ayný ,yine böyle þubat ayýnda baþlayýp devem eden
2015 grafiðini inceleyen görecektir,hem tarihsel hem de çizgi olarak þablon ayný
ve bence bu CMENT in karýna 50 milyon ekleyip öyle deðerleme yapmak lazým bilançoda gösterilen 100milyon genel yönetim gideri para týrtýklamak için uydurulmuþ bilanço oyunu ,bu þirketin karý bana göre en az 75 milyon
Yok bir baba yiðit kaldýrsýn su cenazeyi. Adam yýktý üzerimize kaðýdý. korkarým 8 ler uzak deðil.
Yok usta bu sefer en az 17 tl ye cikicak naz yapiyo
Yer Ýmleri