Hayret,,bu hisseden küçük yatýrýmcýya yokmu? Bir benmiyim bin kaç yüz hissesi olan.veyahut var da burdamý yoklar.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hayret,,bu hisseden küçük yatýrýmcýya yokmu? Bir benmiyim bin kaç yüz hissesi olan.veyahut var da burdamý yoklar.
Buraya kimseler uðramayýnca,karanlýk’sisli’puslu bölgede tek baþýna kalmýþ gibi hissettim..
Hergün hacimsiz saçma sapan mide bulandýrýcý hareketleri kim yapar acaba çok merak ediyorum.
Ben bunu baðlama ipi kopan kayýðýma benzetiyorum.Kayýðýmý iskeleye baðlamýþtým.Bi baktým dalgalar zorlamýþ ipi kopmuþ,kendi baþýna dalgalardan boðuþuyor.Karadeniz bu dalgalarý hýrçýn bizde denize çikmaya haklý olarak korkuyoruz.seyretmekten ve kayýðý kaderine birakmaktan baþka elimizden biþeyde gelmiyor.dalga bir saða bir sola Salvuruyor.Bazen kýyýya yaklaþýyor gibi yapýyor,bir anda kýyýdan uzaklaþýyor.Bazen batar gibi yapýyor sonra yine suyun üzerine çýkýyor.Tam dalgalar azalmaya baþladý düzeliyor gidip kayýðý alalým derken,bu kez daha büyük dalga serileri baþlýyor.Biz umudumuzu kesip,kayýðýn kayalara vurup parçalanmasýný veya su alýp batmasýný beklerken.Derken dalgalar yumuþayýp kayýðýmý kenara kadar sürükleyip saðlam biþekilde elimize birakýyor.
Þirket %5 i vermeyecez ne olursa olsun gibi biþi mi demek istiyor kap da
Hadi diyelelim yüzde beþ üzerine çikmak istemedi.Ne olur.Yatýrýmcý aleyhinde,leyhinde ne olur.
Bende bunu merak ediyorum. Sonrasý neolur
Yer Ýmleri