Anlaşılan piyasada hiç mal yok. Dolayısı ile iştahlı yazamıyorum, bugün de şirketimizin yaklaşık yüzde 14 ü cementer holdin danimarkadaki bir başka iştiraki olan ve beyaz çimento üretim devi olan Aalborg portlanda 11.55 tl hisse başı fiyattan satmıştır. Hayırlı olsun. Bendeki hisseleri ise 100 tl den devredebilirim. Burdan ilgililerine duyurulur...YTD...
Bugün cementer holdingin Aalborg Portlanda yaptığı 140 trilyonluk hisse satışı acaba spk nın cementer holdingten çimentaşa ödemesi için zorunluluk getirdiği 102 trilyon t yasal faiz için kaynak yaratmak amacıyla mı yapılmıştır sorusuna cevap verebilcek bir kişi var mıdır? İyi geceler...
Haber Kamu Aydınlatma Platformu <kap> ta yayınlanmış
Ayrıntıları aşağıdadır.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Cementir Holding SpA adına Massimo Sala tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Özetle :
"12 Eylül 2014 tarihinde CMENT A.Ş. payları ile ilgili olarak 11.55934 TL/hisse fiyatla 12.195.744,95 adet hisse satış işlemi 140.974.361 TL bedelle ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. ..... Bu işlemle birlikte toplam hisse payımız %12,80324 e düşmüştür. ....
Hisse Satışı yapan : CEMENTİR Holding SPA
Hisse Alımı <yapan : AALBORG Portland Espana SL

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri