Sayın baybilirkişi forumu birlikte hareketlendirelim istersen. Sanırım şirketimizin bizden başka hissedarı bulunmuyor.
Bunca yıl bekledikten sonra yatrımlarını tamamlamış, borçlarını ödemiş tertemiz çimentaşımızın getireceği yüksek karlardan istifade etmememiz olmaz. Ne demiş büyükler Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş...YTD...
Sayın alageyik69,
İlginize ve bilgi paylaşımınıza teşekkürler,
Ben bu forumda mümkün olduğunca başkalarını yönlendirecek kanaat ve değerlendirmeler yapmamaya çalışıyorum.
1996 yılından beri borsanın içindeyim
Geçen 18 yıllık süre zarfındaki yaşadığım borsa tecrübelerinin ışığında kafamda oluşturduğum yatırım anlayışı ile yatırımlarıma yön vermemeye çalışıyorum.
Bu hisse.net forum sayfasının en başında da açık açık yazdığı gibi burada yazılanlar tamamen kişisel kanaatlerdir.
Burada yazdıklarım kendi yatırım anlayışıma uyarken başkasına uymaya bilir.
Bu satırları okuyanların bunu bildiklerine inanıyorum.
CMENT e gelince...
1-2 sayfa önce yazdığım gibi CMENT altındır.
Çamura da düşse, bit pazarında da satılsa altın altındır
<Kaşıkçı elmasının hikayesini herkes bilir.>
Yüksek tepelerde, zirvelerde şirketin ana ortakları kendi aralarında 11,xx seviyelerinin üstünde alım satım yapıyorlar
Küçük yatırımcıların işlem yaptığı BIST te ise 7,50 seviyelerinde süründürülüyor
Geçmişte borsayı bana anlatan bir büyüğümün şu sözünü hiç unutmam.
"Her hissenin bir değeri vardır, er yada geç o değeri mutlaka bulur."
Niye bu hissedeyimi kısa bir kaç cümle ile anlatayım
BIST teki birçok hisse eder değeri ve eder değerinin birkaç katı fiyatları gördü
Bu saatten sonra yükselişlerini tamamlamış hisseleri almaktansa, bu hisselerde beklemektense hak ettiği fiyatlara bir türlü gelememiş hisseyi almayı veya bu hisse de beklemeyi daha uygun buluyorum.
Teknik analize bu yazımda girmeyeceğim...
Herkes bir resme bakar anlar ama herkes farklı anlamlar çıkarır misali teknik analizlerde kişiden kişiye değişir
Yeni bir haftaya başlarken herkese bol kazançlı günler dilerim...
Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri