Sayın baybilirkişi merhaba.
Gercekten sizin gibi benden başka ortağımızın topiğe rağbet etmediğini görmek şirketin halka açok olan bir milyon üç yüz bin lotluk hisseden nerdeyse kimsede olmadığının bu miktarın da en az bir milyon lotunun tahta yapıcıda olduğu intibaını bende oluşturuyor.
Şirketimizi gerçekten tebrik ederim. On üç yıl boyunca tüm çimento şirketleri otuz kat civarında prim yaparken ve devasa miktarlarda her sene düzenli temettü öderken bizim şirket hiç primlenmemiş, temettü ödememiş, ciddi yatırımlara girişmiş, hisse fiyatını yükseltmeden piyasadaki hisselerimizi büyük sabırla piyasadan güçlü ellere geçmesine sebep olmuştur.
Çimentaş dediğiniz gibi altındır ve elmastır. Böyle bir şirketin ortağı olduğum için gelecek on yılda çok ciddi kazanç elde edeceğimi düşünüyorum Yüce Rabbimin izniyle.
Bütün çimento şirketleri özsermayelerinin üç katı civarında ortalama ile işlem görürken bizim çimentaşımız özsermayesinin yarısından işlem görmesi olması gereken rakamların en az nereler olduğunu bana işaret ediyor. Mesela 30 tl. Yanılmadığımı yaşarsak şayet gelecek on yıl içinde buradan defalarca göstereceğiz. İlginiz için ben de teşekkür ederim sayın bay bilirkişi. İyi akşamlar...YTD...