Elinize saðlýk. Birde 50 ve 200 günlük Hareketli ortalamalrý yapýþtýrýrmýsýnýz. Bakalým yaklaþmýþmý
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Elinize saðlýk. Birde 50 ve 200 günlük Hareketli ortalamalrý yapýþtýrýrmýsýnýz. Bakalým yaklaþmýþmý
Açýklamalar
Þirketimizin Yönetim Kurulu Baþkaný Sayýn Walter Montevecchi kiþisel sebeplerle görevinden ve Yönetim Kurulu üyeliðinden ayrýlmýþ olup, Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 437 sayýlý kararý ile boþalan Yönetim Kurulu üyeliðine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarýnca ilk Genel Kurul toplantýsýnda onaylanmak üzere Sayýn Paolo Luca Bossi seçilmiþtir. Mütabiken Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 438 sayýlý kararý ile boþalan Yönetim Kurulu Baþkanlýðý görevine Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Sayýn Marco Maria Bianconi ve Yönetim Kurulu Baþkan Vekillliði görevine Yönetim Kurulu Üyesi Sayýn Stefano Pantaleo seçilmiþlerdir.
Þirketin yönetim kurulu baþkaný istifa etmiþ ve yeni baþkan seçilmiþ. Umarým yeni baþkan ve yönetimle yönetim anlayýþý da deðiþir ve yeni hamleler gelir ki ben öyle olacaðý kanaatindeyim. Asla YTD .
Bu yeni bir dönemin baþlamasý demek, olumu yada olumsuz onu görcez.
Saðolasýn kardeþim uzun bir aradan sonra cmbtn borsaya dönüþ yaptým sermayesi az olan þirketlerin hisseleri bana hep cazip gelmiþtir.2011de almýþtým bu fiyatlardan yanlýþ hatýrlamýyorsam 60 larý görmüþtüm o tarihten beri 30 lu fiyatlarda gezindi durdu geçen haftalardaki 40 üzerine çýkmasýyla dikkatimi çekti.sanki hareket baþlayacak gibi inþallah yanýlmamda hep beraber kazanýrýz
Karþýsýndakini aptal sanan , en büyük aptaldýr..
40 üstünde oturursa çok iyi olacak, buradan yeni maliyetlenmelerden sonra yeni hedefler gündeme gelir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Þu Cment de biraz çýkýþa baþlayýp desteklerse beton 44-45 leri tekrar deneyip üstüne de oturabilir.
Hacim nasýl acaba, tahtayý paylaþan olursa seviniriz.
Yer Ýmleri