Çimentaþ veya Çimbetonun yatýrýmcý iliþkilerini arayýnýz oldu mu?
Ararsanýz eðer, sizi yatýrýmcý iliþkileri sorumlusu yerine þirketin Avukatý karþýlýyor..O muhatap oluyor...
Bir ciddiyet sormayýn gitsin,
Mahkemeye çok adam sevk ettik.Mahkeme görmemiþ adam da deðiliz...
Kendileri bilir..
Karþýsýndakini aptal sanan , en büyük aptaldýr..
Bu ülke de bunlar suç olurken,göz göre göre,göstere göstere yapýlanlarýn hesabý sorulmalý...
Haval*****na gitmek isteyen turistin, yollarý bilmemesinden faydalanarak farklý güzergahlar kullanýp yolu uzatan bir taksicinin "nitelikli dolandýrýcýlýk" suçundan 10 yýla kadar hapsi istendi...
16.1.2018..KAP)
Þirketimizin Yönetim Kurulu Baþkaný Sayýn Walter Montevecchi kiþisel sebeplerle görevinden ve Yönetim Kurulu üyeliðinden ayrýlmýþ olup, Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 437 sayýlý kararý ile; boþalan Yönetim Kurulu üyeliðine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarýnca ilk Genel Kurul toplantýsýnda onaylanmak üzere Sayýn Paolo Luca Bossi seçilmiþtir. Mütabiken Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 438 sayýlý kararý ile; boþalan Yönetim Kurulu Baþkanlýðý görevine Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Sayýn Marco Maria Bianconi ve Yönetim Kurulu Baþkan Vekillliði görevine Yönetim Kurulu Üyesi Sayýn Stefano Pantaleo seçilmiþlerdir. (KAP)
Bu eski ve yönetime 2010 dan süre gelen 2014 de SPK ile mahkemelik olduðu hususlar da unutulmadý...
Finansal rapor yayýnlasýn bakalým SMMM görüþ olarak ne tespit etmiþ...
Daha da önemlisi yönetim kurulu ne yönde karar almýþ...
Son düzenleme : 6 His; 21-02-2018 saat: 16:10.
Ýtalyanlardan ayrý yönetimde bulunan baðýmsýz üye 2007 Ýzmir Milletvekili,
Taha Aksoy (1947), hali hazýrda AKP parti üyeliði hala devam etmekte midir.
1960 sonrasý yoðun olarak 1980 ihtilal sonrasý emekli generaller þirketlerin yönetim kurulunda yer alýrlardý,
Bürokrasinin daha iyi iþlemesi , kendilerine dokunulmamasý için þimdi iktidar siyasetçileri þirketlerin bünyesine girmeye baþlamýþ..
iki dönem Ýzmir AKP izmir BB adayý Taha AKSOY da böyle birisi galiba,siyasi beklentisi bitmiþ..
Her þey bir yere kadar..Cumhurbaþkaný ve Baþbakanýn bunlardan haberi nereden olsun..
Devlet yönetiminin iþi baþýndan aþkýn..
Bir yanda Zeytin dalý harekatý diðer yandan 2019 seçim için ittifak kanun hazýrlýklarý..
Son düzenleme : 6 His; 21-02-2018 saat: 16:22.
41 den biraz daha sepete ekledik
Ýþ adamlarý da siyasi partilere üye olabilirler bunun için hiçbir yasal engel bulunmamaktadýr... Bu iddianýzý ispatlamak isterseniz bahse konu þahsýn sirket üyelik tarihi ile siyasi parti üyelik tarihini karþýlaþtýrýn... Eðer siyasi parti üyeliði daha erken bir tarihte ise sizin iddianýzýn doðru olma ihtimali var
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Yer Ýmleri