Þu arsa parasýndan bir umut var mý üstadlar
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu arsa parasýndan bir umut var mý üstadlar
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hedef 58 ..orda ya stoplar .haber bekler yada .yine verir .aþþagýdan alýr ama zaman daralýyor .önceden haber patlamalý.genel kurulda haber çýkmaz.çýkýcak haberi genel kurula sunucaklar.aksi olursa varsa olumlu bir þey eylül ekim olur.yada .çýkart sat .aþþagýdan al.hep ayný italyan oyunu.bu sefer kazýn ayaðý çok çok farklý galiba.geçen dostumuz .takaslarý paylaþmýþ.ilk beþte çok mal yedirmiþler .100.000 lot gibi.bu çok olumsuz .takasa takýlmayýn dersinizde.yabancýdada .50.000 lot bile olmadý.bu olumsuz .icbc bank ýn alýmý var bu beni çok rahatlattý .inþ bir þeyler oluyor gibi .yakýnda fýrtýna kopar nisan 18 zannedersem genel kurul.bu ay sonuna kadar müthiþ hareketler olur gibi .önceden patlar haber..her þeyin hayýrlýsý.yine dikkatli olmalý .bu þahsi düþüncem.tabiri caizse kelin ilacý olsa baþýna sürer misali.ALLAHher kese hayýrlý kazançlar versin.bu italyanlara ve onun spek denen bozguncuyada RABBÝM.felaket yaþatsýn.herkesten bir AMÝN.alalým.belki birinin AMÝNÝ.gönülden olurda .spekte kusar italyanlarda
Ey bozguncu spek ne güzel kaðýdý götürüyordun ve ne güzel atraksiyon vardý birisi garantiden planýna çomakmý soktu hoop dedin sus pus olup aþaðýya verdin.
40,9 ve 41,8 önemli bugün ikisinide yokladý, 42 üzeri kapanýþlar hedefe kolturur ytd...
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
sana dün ölü kedimisin dedim bugün cevap verdin .anlýyorum çok bilmiþlerden hoþlanmýyorsun burada olmasý gerekeni yazdýkça verdikçe verdin.
Eminim herkes ayný beklenti içerisinde. Arsa parasý-bedelsiz verme potansiyeli-fiyatýnýn ucuz olmasý gibi..
Ama ön plana bunlar çýkýyor. Arsa satýþýnda elde edilen 2011-2012 yýlýnda elde edilen 13 milyon gibi bir paranýn 7,5 milyon civarý 2013 ocak ayýndan beri bir fonda deðerlendiriliyor. 5 yýl oldu kaç lira olduðu belli deðil.
Þirket en son 25 eylül 2000 yýlýnda %200 bedelsiz sermaye arttýrýmýna gitmiþ. O zamandan beri ayný sermaye ile yola devam ediyor.
Þirketin bilançosunda hatýrladýðým kadarýyla kardan ayrýlmýþ yedekler 8,5 milyon civarý gözüküyor. Yýllardýr adam gibi kar açýklayamadýðý
için belkide yönetimde deðiþikliðe gittiler. Eðer arsa parasýný da sermayeye ekleme gibi bir düþünceleri varsa %1000'e yakýn bedelsiz verme potansiyeli ortaya çýkýyor.Ama bu yazdýklarým olur mu bilmem. Ama þu yaptýðý hareketleri yabancý ilgisini görünce elbet bir tanesi gerçekleþir diye umut ediyorum. YTD.
Yer Ýmleri