Sayin SPK79
SPEK in asiri mallandigi kanisina nasil vardiniz ?
Ben takaslara baktigimda tam tersi bir durum goruyorum.
YTD.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !
Sayın BORSAKARTALI,
Peki, çok değerli dostum. Teşekkürler. Bu hissenin yükselmeme sebebi, OROSP. ÇOCUĞ, İTALYAN ŞİRKETİNİN YÖNETİCİLERİNİN Cmbtn hissesinde bedelli sermaye artışı yapacak olmaları ya da Cment ile Cmbtn birleşecek olmaları yönünde bir kararın alındığı; bu duyumu içeriden haber alan bazı ASALAK VE KAN EMİCİ ÇAKALLARIN fiyatı düşürmek pahasına bile olsa ellerindeki hisseleri benim gibi GERİ ZEKALI, ENAYİ, SALAK, AHMAK, BORSANIN B SİNİ BİLE BİLMEYEN GARİBAN KÜÇÜK YATIRIMCILARA KÖKÜNE KADAR SOKM.SINDAN kaynaklanmış olabilir mi sence? Senin bu konudaki değerli yorum ve düşüncelerini merak ediyorum. Teşekkürler. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bir aylık sürede günlük takipde gördüm..alan kurumların takas oranı artması gerekirken azalıyordu..o bir aydan sonra takas bakmayı bıraktım..çoğu hisseler Takasa bakmaya gerek yok virmanla dengeyi güzel ayarlıyorlar..günlük takas değerlendirin ...haftalık,aylık,3 aylık bu tip sığ hisslerde hikaye...daha bir ay olmadı crdfa da yapıkredi de ki %40 üzerindeki mal alnus a virman yapıldı..ne diğelim anlus deli mal toplamış mı diyelim..bırakın birleşecek, arazisinden altın çıkacak, arap-katar a satılacak,enerji işine girecek,sağlam bir şirkete satılacak,yok x şirketi alacak ...vb hikayeler bu ara çok yoğunlaşdı... bir anda yüklenmeyin temkinli kademeli alın az olsun öz olsun çocuklarınız ın rızkını kaptırmayın..kimsenin( ben dahil) satıyorum alıyorum a bakmadan araştırın nihayi kararı kendiniz verin. Ytd.ytd
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri