Amin...risk almadan kazanç var mý..adese ittfk da yaþadým aynýsýný bakalým baðlantýlý þirketlerde bu oyun oynanýyor nasip... ytd ytd ytd....
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin...risk almadan kazanç var mý..adese ittfk da yaþadým aynýsýný bakalým baðlantýlý þirketlerde bu oyun oynanýyor nasip... ytd ytd ytd....
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CMENT gidiyor bu dusuyor cok garip.
YTD.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !
Sayýn spk79,
Spek denen Þerefli ve Onun bunun çocuðu olan herif, bana da beni yanýltarak 29 seviyesinden CMBTN hissesini kilitledi. Almayacaðým, almayacaðým, almayacaðým dememe raðmen; dayanamayýp yine bu þerefli kaðýdý aldým. Allah, benim de BELAMI versin. Çoluðumun, çocuðumun NAFAKASINI, bu þerefli kaðýda baðladým. 30 lu seviyeleri görürse, ALLAHIMA YEMÝN EDERÝMKÝ SATACAÐIM. Ne Cment hissesine, ne de Cmbtn hissesine kesinlikle bulaþmayacaðým. Ýnþþallah, bizi bu duruma düþüren þerefli herifler; öbür dünyada ALLAHINDAN BULURLAR. BEN HAKKIMI KESÝNLÝKLE BUNLARA HELAL ETMÝYORUM. Kesinlikle kimseye bir Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Benim naçizane tahminim ve piyasada dolaþan söylentilere göre 1 lot Cment hissesi = 1 lot Cmbtn hissesi yapacaklar gibime geliyor. Daha sonra bu iki hisseyi tek hisse yapacaklar. Daha sonra Türkiye de baþka bir holding þirketine satacaklar. Daha sonra da 2009 yýlýndan beri bizim kanýmýzý emen ÞEREFLÝ ÝTALYAN KARDEÞLER, TÜRKÝYEMÝZDEN defolup gidecekler gibime geliyor. Þurada fiyatlarýn eþitlenmesine ne kaldý ki; Cmbtn 28 li seviyelerde; Cment ise 21 li seviyelerde. Ýnanýn; 1 aya kalmaz her ikisini de fiyatlarý bence eþitlenir. ALLAH, BÝZÝ BU HALE DÜÞÜRENLERÝN; BÝZÝM KAYBETTÝÐÝMÝZ PARAYI KAZANIP, BÝZÝM PARAMIZLA EÐLENCE YERLERÝNDE KEYÝF ÇATANLARIN BELASINI VERSÝN. Ben kendi hakkýmý onlara, bizi bu hale düþürenlere helal etmiyorum. Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
CMENT yine devre kesmiþ biz sürünüyoruz.
Normalde iki hisse de gitmesi lazým.
CMENT niye gidiyor hikayesi ne ?
YTD.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !
28,84 den de aldým bakalým
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
ADAM NE GÜZEL CMENTÝ GÖTÜRDÜ BÝZÝDE BÖYLE NE ZAMAN GÖTÜRECEK DÝYE BAKIYORUZ.SPEK HADÝ AMA OKUYORSUN BURAYI YAP BÝR GÜZELLÝK MAL OLMA ÝÞTE .CMENT GÝDÝYOR DÝYE BUNUDA GÖTÜR YAPIÞTIR TAVANA HERKES NE OLUYOR DESÝN SEN VER BARÝ ORDAN BÝZDE ARKANA VERELÝM...![]()
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri