Toplanýyoooor. Yakýnda kv kalkýþa geçicek.mal vermeyin hibnoya..
Toplanýyoooor. Yakýnda kv kalkýþa geçicek.mal vermeyin hibnoya..
Geleceði kimse bilemez.Teknik olarak fikir belirtebiliriz.37.44 önemliydi.Düþeni kýrdý.Muhtemelen hareket edecek ya da öyle umuyorum.Zaten hisse primsiz.Nereye düþecek ki?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abisi (CMNT) bürüt takasa girerse ,bu ne yapacak bakalým...
Karþýsýndakini aptal sanan , en büyük aptaldýr..
Abisi o kadar prim yaptý da buna ne oldu? Bence hiçbirþey olmaz.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orasý öyle bakalým altýndan ne çýkacak,bilanço önem kazandý,(CMNT) fiyatladý..
Bu nasýl fiyatlayacak bakalým,6 aylýk deðil de 9 aylýk bilanço önemli..
Karþýsýndakini aptal sanan , en büyük aptaldýr..
37,6 stop loss, iþtirakçiyim spek efendi.
Ben spk yý görevini yapmasýný göreve çaðýriyom ky yatýrýmcýyi soymaya son spk burayý gören kadar yazacam. Haydi spk görevini yap
Madem buraya kadar basacaktýn tahtada 2000 lot satan ky malýný niye 38.24 ve 38.30 fiyatlarýndan aldýn?. Belkide alan ky mýydý acaba?? Yok yok sanmýyorum sen aldýn tahtacý.. Sizi gidi soyguncular sizi.. Ýki daire fiyatýna iþlem görüyor.. Yetkili merciler uyuyor.. 10 yýlýdýr belki dahada fazla zamandan beri zarar ediyor. Lakin ne hikmetse bir türlü batmýyor. Ve bu spegattilere siz ne ayaksýnýz leyn diye hesap soran kimse yok.spegattiler presödüre uygun iþ yapýyor demekki. Karlar çmntaþa, giderler çmbtna.. Al gülüm ver gülüm .. Almazsam nah veririm gülüm.. Þirket vizyonu..6 sene ewel nerdeyse 70 leri görmþtü. 52-54 fiyatlardan mal alabilen o dönem süper maliyet sayýlýrdý. Otokar 24 lira toaso 7 lira tüpraþ 30 lira kords 2.70 erbos 13 lira egeen 18 liralarda iþlem görüyordu.. Kýsaca Allah belanýzý versin diyorum.. Mübarek cuma gününde..
Yer Ýmleri