takaslarý boþ verin elinde sonunda sermaye artýracak ben burcenin sermaye artýrma hareketlerine benziyor. onu sattým uçtu gitti zamanýnda heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy spek bunu satmýyacam 3 sene daha bekliyecm nasýl olsa 3 sene sonra emekli olacam
takaslarý boþ verin elinde sonunda sermaye artýracak ben burcenin sermaye artýrma hareketlerine benziyor. onu sattým uçtu gitti zamanýnda heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy spek bunu satmýyacam 3 sene daha bekliyecm nasýl olsa 3 sene sonra emekli olacam
sen bir ileri bir geri yap millete lotlarý kaptýr sonrA KUDUR ALACAM DÝYE BEKLE ALIRSIN
yarýn artan maaþla alacam yine kumbara yaptým seni kudur spek
abi çok kötümsersin. Artýk primli kaðýtlardan bedelsiz beklentisi olan kaðýtlara geçiþ olur bence. Zaten 7 senedir bekletiyor, 3 sene daha bekletirmi.
cihangirde tek bir daire fiyatý kadar sermayesi var. Þaka gibi. Hatta geçen gördüm bir Maybach vardý cihangirde birinin kapýsýnda, þöfor bekliyordu içinde. Ýþte o bir tek arabanýn fiyatý kadar sermayesi var. Peki kaç tesisi var. Aldýðý yakýtý %5 ucuza alsa Flash kart alýp, gene köþeyiz![]()
bugün biraz yabancýlar satmýþ gibi. Credit citiye mal alýr onun malýný satar. Onlar alýp satadursunlar azar azar alýp biriktirmeye devam.YTD
Yer Ýmleri