önümüzdeki günler hareketin başlangıç noktası gibi .güzel bir tepki bekliyorum mart ayının bu son günlerinde .şirkette bir şeyler oluyor .bu aşşagı salınma .bu sefer pek mantıklı salınma olmadı .haber gelicek var bir şeyler ilk defa takasta böyle anormallikler oldu satılanlar .ne hikmetse... docede... citide ...icbc bank ta birikenler .tahtada büyük numara var . kısa vadede 58 ..ler kapıda . zaman daralıyor.inş inş yanılmayız.son söz yine namussuzların sözü..200.000.milyonluk sadece hazır beton satan firma.her yıl zarar arada küçük kar gülünç kar .bunklar burda .en az yüzde kırk karla çalışır buna bile az derler .ama yönetim kurulu maasları .uçuk rakamlarda .soyuyorlar resmen patronlar kendi şirketini.yüzde yirmi kar gösterse .40 000 milyon .fiat kazanç gülünç olurdu.defter degeri öyle hisse kaç para olurdu yazmıyorum ...bunlar hayal ama olması gerekenler .spk görevini yapsa .vergi dairesi .muhasebeciler .bak bakalım ne oluyor......ALLAH.sizi bildigi gibi yapsın .spek ve ağa babası inş .senden ve soyundan fitil fitil çıkar.okuyan amin desin.duyarlı bir vatan evladının ahı tutar belki........