Büyük. ihtimal. Gartlar ýný. aldýlar. Oyuncular. Sahada oynama ya. Baþlýyacak. Zaman. Yakýndýr ytd
Büyük. ihtimal. Gartlar ýný. aldýlar. Oyuncular. Sahada oynama ya. Baþlýyacak. Zaman. Yakýndýr ytd
Mayisin ucuncu haftasi bir daha 33 u gosterirmisin spek emmi, hem ikili dip yaparsin hem ben lotlarimi almis olurum , win win
dün genel kurula katýldým.þirkette ters giden bir durum yok.birkaç gündür tahtada dönen dolaplar bana göre k.y.yý bezdirmek amaçlý.bunu daha nereye kadar götürmeye cesaret ederler bilemem ama beni hiçbir þekilde dökemeyeceklerini anlayacaklar bir gün.dünkü gördüðümüz deðer bist 100 bazlý grafikte 2008 krizi sonrasý en diptir.
g.k.sonrasý taner aykaç hassasiyetlerimizi anladýðýný ifade etti ve gereken duyarlýlýðý gösterecekleri konusunda söz verdi.kendilerine güveniyorum.
yatýrým tavsiyesi degildir
bu tür sorulara genelde net cevaplar gelmedi maalesef.ancak anladýðým kadarýyla fon meselesi muhasebesel bir iþlem ve sanýrým bankada öyle bir para yok.son 2 yýl içinde cok sayýda beton santrali kuruldu.buralara harcanmýþ ta olabilir veya baþka bir þey.zaten üzerinde durduðum konulardan biri bu tür haberlerin kap.aracýlýðýyla paylaþýlmasýydý.
ayrýca tutanaklar maalesef konuþulan birçok þeyi yansýtmýyor.mesela ben 4.maddede oylama sýrasýnda red verip muhalafet serhimin tutanaklara iþlenmesini istiyorum dedim.uzaylý gibi davrandýlar.sanki muhalefet serhini ilk kez duyuyorlarmýþ gibi.ayrýca bu muhalefet serhini sanki 6.madde görüþülüyorken yapmýþým gibi uyarý almýþým.oysa 6.madde için ayrýca muhalefet serhi düþmüþtüm.gerekçesinde de zarar eden ve basarýsýz bulduðum sonuçlara imza atan v.b. yönetim kurulu demiþtim.
örneðin son maddede mesut beyin sadece 2 cümlesi yazýlýnca saçma bir konuþma gibi görünmüþ .Aslýnda orada tahtanýn sýð olmasýndan da bahsedilmiþti ki g.k.sonrasý Taner bey bu konuyu yeni duyduðunu söyledi.
yatýrým tavsiyesi degildir
çelebi çimbetona sol çekti.
Ufuk kardeþ. Beton. Mikserleri. Pompalarý. Ýþ makinalarý beton santiraller kendi lerin mi. Yoksa kiralýk mý bunlarý öðrenme imkanýn varmý geçenlerde. Sahinbindede gözüme takýldý sirkettin. Sermayesi. Bir tane ikinci el beton pompasý dan. Daha düþük ikinci el fiyatý 2 milyon. Tl. Þirket sermaye si. Birmilyonyediyuz tl nereye. Kadar böyle gidecek ler
Arkadaþlar araþtýrýn. Bir beton tesisi kaç yiyen kurulur birde bunu çarpý 20 yapýn 30senelik marka deðerini koyun ceviricekleri dolaplarý. Ona göre hesaplayýn Þirket deðerini siz tahmin edin bir hisse kaç tl olmasý lazým
Yer Ýmleri