Spek efendi. Paran olduðunu Kademelere koyuyorsun. Saygý duyarým.
Biz küçük yatýrýmcýda para çok yok. Sadece sizi anca kýzdýrýyormuyuz
bilemiyorum. Bana özleden yazarsanýz çok sevineceðim.
Spek efendi. Paran olduðunu Kademelere koyuyorsun. Saygý duyarým.
Biz küçük yatýrýmcýda para çok yok. Sadece sizi anca kýzdýrýyormuyuz
bilemiyorum. Bana özleden yazarsanýz çok sevineceðim.
Spek kardeþ veya abim. Para sende 6150 lot aktif alýþa emir yazdýðýný görsemde
yapacak bir þey yok. Kaldýr artýk bu hisseleride siz benden kurtul bende senden kurtulayým.
Spek Kardeþ, Ben 5 lot 10 lot aldýðým zaman hemen bir kaç kademe fiyatý aþaðýya çekeceksin.
Arka arkaya 350 lot en az 10 kez ayný fiyattan satacaksýn. Kimi kandýroyorsunuz .
Yasak olmadýðý için koy satýþa 3000 lot sonra arka arkaya satýyormuþ gibi.
Bir cebinden diðer cebine aktar. Þayet bu tip satýþlar yasaklansa merak ediyorum
Ýþlem hacmin acaba ne olacak.
Kesinlikle yatýrm tavsiyesi olmayýp, Spek efendinin bugun þu ana kadar
yaptýklarý al satlarý kendime göre deðerlendirip yazdým. Ýnþallah yanýlýyorumdur.
Spek efendiden hatalý yazdýysam derhal özür dilemek isterim.
18 Nisan 2017 de yapýlak Genel Kurul Öncesi hisse fiyatý yükselir diyen hala varmý?
g.k 1 gün kaldý hadi hayýrlýsý.. bir günlük aksiyonda bize yeter spek abi. yeter ki þanýn yürüsün..)
Genel kuruldan supriz çýkmaz arkadaþlar,boþuna heveslenmeyin..Artýk bunu herkes biliyor ki spek efendi tahtayý calkalamaya bile gerek duymuyor..
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yapacaklarý genel kurulunda alacaklarý kararlarýnda hepsi boþ bu ülkenin tüm kaynaklarýný sömürmeye gelmiþ bir holding ne kadar ali cengiz oyunu var bilançolarýnda parayý kýlçýksýz yurt dýþýna götürüyorlar market fiyatýna þirketleri var umurlarýnda deðil...
bu gün g.k saat kaçta yapýlacaðý hakkýnda bilgisi olan bir arkadaþýmýz var mý?
Yer Ýmleri