En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Sayýn UFUK35,
Söylediðin her þeye katýlýyorum ve sana hak veriyorum dostum. Ama sen önce 28 li seviyelerde küçük yatýrýmcýya, düþük iþlem hacmi ile sýkýcý seanslarla spekülatör denilen ör.sp. çocuklarý tarafýndan yapýlmasý muhtemel satýþ baskýsýndan sonra, eðer bu hissede birileri kalabilirse, muhtemelen hakkýdýr para kazanmasý. Bu hisse, bir gün yükseliyorsa, uzun sure yavaþ yavaþ düþerek keriz silkelemesi yapýyor. Bence spekülatör, önce bu hissede keriz silkelemedi yapmadan bu hisseyi yükselmeyecek gibime geliyor. Bunun için kosa vadede hedef 28,50 seviyelerini test edebilir gibime geliyor dostum. Zaten daha sonra Secimler nedeniyle bir sure de beklemeye geçecek gibime geliyor. Bence eðer bir hareket yaparsa, Secimden sonra bu hareketi yapabilir diye tahmin ediyorum.
Kesinlikle bir Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Burada yazýlanlar, sadece benim þahsi düþüncelerim olup, bu düþüncelere gore hareket edenlerin uðradýðý kazanç ya da kayýplardan kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.
vallaha arsalaraý parça parça satýp paralarý iç ediyorlar sanki..
6 yýl kadar önce satýlýp fona devredilen paralardan daha haber yok..
hakikaten ne oldu o arsa paralarýna..
belkide ben kaçýrmýþýmdýr..bilen varmý..
Yarýn artýk 29 'un altý denenecektir gibime geliyor. Çünkü Seçimlere kadar olan süre çok azaldý. eðer 29 'un altýný düþük bir iþlem hacmi ile kýrabilirse, bu hafta içinde hedef 28,50 - 28,60 seviyeleri olacaktýr gibime geliyor. Bence bu hissede Spekülatörler de var. Bazýlarýnýn dediði gibi serseri trade eden yatýrýmcýlar da var. Bu gün 29,30 seviyesini bile geçemeyen güçsüz ve kuvvetsiz bir Cmbtn hissesi var. Ýþlem hacmi bile oldukça zayýf. Komedi ve tiyatro gibi valla. Bu hisseye daha önce yatýrým yapma manyaklýðý ve aptallýðýný yaptýðým için kendimi hiç bir zaman af etmeyeceðim.
Kesinlikle bir Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Burada yazýlanlar, sadece benim þahsi düþüncelerim olup, bu düþüncelere gore hareket edenlerin uðradýðý kazanç ya da kayýplardan kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.[/QUOTE]
Yanlýþ anlama ama hisselerini satmýþsýn, kurtulduðu için de çok mutlusun. Sürekli burada yazmaný ve kötülemeni anlamýyorum. Ha amacým sizleri uyarmak diyorsan. Teþekkürler ama gerek yok. Þayet baþka hisse almýþsa o topiði takip etmeni öneririm.
bazýlarý kendini kurnaz, karþýsýndaki aptal sanýyor.Kýzmama raðmen gülüp geçmek istiyorum. Kimse yediði yemeði burnuna sokmuyor , temcit pilavý gibi ýsýtýp ýsýtýp önümüze koyuyorlar daha fazla küçülmeyin býrakýn bu ayak oyunlarýný Kul hakkýnýn ne kadar bir günah olduðunu anlatmama gerek yok lütfen ayný þeyleri yazýp duran arkadaþýn dikkatine istesen X fiyattan al ama kendin bil ……..
Sayýn Magnetic,
Sizin de dediðiniz ve tahmin ettiðiniz gibi niyetim Rahmani; asla Þeytani deðil. Amacým sizi ve sizin gibi çok deðerli yatýrýmcýlarý uyarmaktýr. Benim gibi 10 yýl bu adi ve ******** Cmbtn hissesini taþýyan; yakýn zamanda da zararýna satan ve hala da bu hisseyi almayan ya da almaktan korkan biri olarak, tek amacým bu hissedeki adi ve pislik spekülatör tarafýndan bu hissenin asla ve asla o istemeden Yükselemeyeceðini ANLATMAKTIR. Amacým asla ve asla bu adi ve ******** hisseyi KÖTÜLEMEK deðildir. Zaten bu hisse de, haftada bir gün yükseliyorsa, haftanýn diðer günleri aþaðýya doðru düþüyor. Sanýrým bu iþ de uzun bir süre (en azýndan Speðin caný isteyene ya da keyfi gelene kadar) böyle devam edecek ve bu hisse 28 ila 29 bantlarýnda derin bir kýþ uykusunda bekleyecek gibime geliyor. Bu hissede 10 yýldan beri herhangi bir Analiz ya da Tekniðin iþlediðini de hiç görmedim. Kendi kafasýna göre ve sebepli-sebepsiz yere olumlu ya da olumsuz yönde hareket ediyor. Aksi halde 1.770.000 TL sermayeli bu hisse, 9.000.000 TL civarý üç aylýk kar açýklayacak; eðer bu baþka bir hisse de olsaydý en az 2 gün üst üste tavan yapardý. Herkese bu hissede hayýrlý ve bol kazançlar dilerim. Elimde þu an herhangi bir hisse olmadýðý için, hangi hisseyi alabilirm diye, eski belalým ve göz aðrým olan, çok büyük maddi kayýplar yaþadýðým bu hisseyi takip ediyorum. Burada yazýlan her þey sadece kendi düþüncelerim ve tahminlerimdir. Kesinlikle herhangi bir kimseye Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri