Alan Ýlk 5 in altýn daki aracý kurumlarý görmeli.... satan tarafta KY cik kalmamýþ sadece 117 lot mu...sadece 4 aracý kurum da mal varmýþ kactan aldýlarsa
.
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýný sabýrsýzlýkla bekliyorum cment 16 dan verdim hisse bendeyken brute aldýlar .Normalde çoktan verirlerdi ama haberi saðlam geldi.Yarin cment cimbotona dönüþüm yapar izleyeceðim ve yarýn az miktarda alým yapacaðým.Aksiyon ve ekþýn kalbi olan ilacýný alsýn yarýn.
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Cmbton dan çýkan lotlar göstermelik cment tavanindaydi.spek yarýn gelir elbet yarýn ola hayrola
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Dostum sence yarýn Cmbtn taban mi olur yoksa tavan mi olur. Sence Cmbtn da bedelli/bedelsiz bir sermaye artýþý kararý 17 Nisandaki Genel Kurulda olur mu. Eðer olmazsa, Cmbtn hissesinin akýbeti ne olur. Eðer olursa Cmbtn nereye kadar yükselebilir. Sence elinde az da olsa Cmbtn hissesi olan küçük yatýrýmcý yarýn ne yapmalý. Þimdiden vereceðiniz cevaplar için tesekkur ederim dostum. Y.T.DEÐÝLDÝR.
Böyle sýð tahtalarda pislik diz boyu.. Genel kurula bakalým kaçtan gireceðiz
Alan taraf ayarlanýyor da satan tarafý ayarlamak zor oluyor
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri