O soruya cevap vermek benim ne haddime taban neden olsun.Zaten adam 31.50 den satmýþ küçüklerde arkasýna vermiþ ne oluyor diye.Yarin olsun bakalým
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O soruya cevap vermek benim ne haddime taban neden olsun.Zaten adam 31.50 den satmýþ küçüklerde arkasýna vermiþ ne oluyor diye.Yarin olsun bakalým
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Bu gece geçmek bilmez.
Çok kritik yerde kapattý.
Ya tamam ya devam.
Kötü bir haber aldýlarsa yarýn basarlar.
YTD.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !
Ýlk 5 altýndaki alan KY Ler
Þeker 4163
Ak 3797
Garanti 3132
Deniz 1756
Oyak 1436
Gedik 1240
A1capital 1058
Osman 1022
Teb 946
Alnus 850
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almýþ
Ýþin ilginç yaný dün tahtayý basmaya calýþan vakýf ve finans 3 aylýk da azimle 72 000 lot toplayan sadece iki si diðer kurumlara mal kaptýrmamýþ ...
Benim bu hissedeki tahminim, bu gün 29,50 ila 30,00 bandý arasýnda kalmasýdýr. Bu saatten sonra satan sattý, alan da aldý. Bu arada ben de 30,50 ortalama ile bir miktar aldým. Allah izin verirse bu gün de beklentiler doðrultusunda bir miktar daha alacaðým. 17 Nisanda eðer bir þey çýkacak olsaydý, dünkü son 45 dakikadaki sert düþüþ olmazdý. 45 dakika içinde kaðýt 33 seviyesinden 29;50 seviyesine düþtü. Benim bu hisseyi alma sebebim; belki 17 Nisan beklentisi ile bir tavan yapar da bizde biraz para kazanýrýz diye. Ayrýca bazý arkadaþlara, genel kurula katýlacaðýma ve bu kaðýdý az miktarda olsa alacaðýma söz verdim. Bu kaðýttan baþka bir beklentim ne yazýk ki yok. Allah hepimizin yardýmcýsý olsun. Herkese hayýrlý ve bol kazançlar dilerim. Kesinlikle bir Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri