Sayin SPK79
SPEK in asiri mallandigi kanisina nasil vardiniz ?
Ben takaslara baktigimda tam tersi bir durum goruyorum.
YTD.
Sayin SPK79
SPEK in asiri mallandigi kanisina nasil vardiniz ?
Ben takaslara baktigimda tam tersi bir durum goruyorum.
YTD.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !
Sayýn BORSAKARTALI,
Peki, çok deðerli dostum. Teþekkürler. Bu hissenin yükselmeme sebebi, OROSP. ÇOCUÐ, ÝTALYAN ÞÝRKETÝNÝN YÖNETÝCÝLERÝNÝN Cmbtn hissesinde bedelli sermaye artýþý yapacak olmalarý ya da Cment ile Cmbtn birleþecek olmalarý yönünde bir kararýn alýndýðý; bu duyumu içeriden haber alan bazý ASALAK VE KAN EMÝCÝ ÇAKALLARIN fiyatý düþürmek pahasýna bile olsa ellerindeki hisseleri benim gibi GERÝ ZEKALI, ENAYÝ, SALAK, AHMAK, BORSANIN B SÝNÝ BÝLE BÝLMEYEN GARÝBAN KÜÇÜK YATIRIMCILARA KÖKÜNE KADAR SOKM.SINDAN kaynaklanmýþ olabilir mi sence? Senin bu konudaki deðerli yorum ve düþüncelerini merak ediyorum. Teþekkürler. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Senirkent bey ,Borsaya yeni mi baþladýnýz.Bu kadar öfke nedir.Bu fiyatlar zaten dip fiyat .Afyon bedelli vermiþti.52 TL deyken o zaman hisse 170 TL gitti.Daha bedelli haberi vb birþey yok Cment baþladýðý yere geri gelir.Ordan çýkanlarda cmbton gelir.sabirli ol .Kýsa vadede panik yapacaksan aldýðýn fiyata ver rahat et
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Sayýn SENÝRKENT
Cment toplu olduðundan rahat götürüyorlar
Asýl hedef cmbtn ve tam istediklerine ulaþamadýlar ve yumurta kapýya dayandý gibi
Adese ( cmbtn) de öðle kasarak al ver yaparken ittfk (cment) bir o kadar rahat grafik ciziyorlar dý
Olur olmaz ben bilmem..sadece bire bir yaþadýðým..sayýn senirkent..
Boþ ver dünya malý deðil mi... akýþa býrakalým..kahvemizi içelim seyreyelim cmbtn ytd ...ytd...ytd
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri