Meraka gerek yok... içi boþ fazla konuþulmayan bir toplantýdýr
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meraka gerek yok... içi boþ fazla konuþulmayan bir toplantýdýr
***CMBTN*** ÇÝMBETON HAZIRBETON VE PREFABRÝK YAPI ELEMANLARI SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***CMBTN*** ÇÝMBETON HAZIRBETON VE PREFABRÝK YAPI ELEMANLARI SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Çimbeton Hazýrbeton ve Prefabrik Yapý Elemanlarý San. Tic. A.Þ. 2017 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Sonucu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 05.03.2019
Genel Kurul Tarihi 17.04.2019
Genel Kurul Saati 09:30
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 16.04.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝZMÝR
Ýlçe BORNOVA
Adres Egemenlik Mahallesi Eski Kemalpaþa Caddesi No:4B Iþýkkent
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Yoklama
2 - Þirket Ana Sözleþmesi'nin 15.maddesi uyarýnca Olaðan Genel Kurul Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý ve tutanak ve belgeleri imzalama yetkisinin verilmesi
3 - Yönetim Kurulu Raporu ve Baðýmsýz Dýþ Denetim Raporu'nun okunmasý görüþülmesi
4 - 2018 yýlý bilanço, gelir tablosunun okunmasý, onaylanmasý konusunun görüþülerek karara baðlanmasý
5 - TTK 363. maddesi gereðince dönem içinde boþalan Yönetim Kurulu üyeliklerine yapýlan atamalarýn Genel Kurul'un onayýna sunulmasý
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yýlý hesap ve iþlemlerinden dolayý aklanmalarýnýn oya sunularak karara baðlanmasý
7 - 2018 yýlý karý hakkýnda görüþme ve karar
8 - Þirket Yönetim Kurulu'nca – 2019 mali hesap dönemi için tayin olunan baðýmsýz dýþ denetim þirketi ve bu þirketle yapilan baðýmsýz dýþ denetim sözleþmesinin onaylanmasý konusunda görüþme ve karar
9 - Yönetim Kurulu üye sayýsýnýn ve görev süresinin tespitiyle, görev yapmak üzere Yönetim Kurulu ve baðýmsýz üyelerinin seçimi
10 - Yönetim Kurulu üyelerinin huzur haklarýnýn belirlenmesi
11 - Yönetim Kurulu Baþkan ve üyelerine TTK. 395 ve 396. maddelerinde yazýlý muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi ile ilgili görüþme ve karar
12 - 2018 yýlý içinde yapýlan baðýþ ve yardýmlar konusunda bilgilendirme ve görüþme
13 - 2019 yýlýnda yapýlacak baðýþlarla ilgili görüþme ve karar
14 - Þirket'in 3ncü kiþilerin borcunu temin için verdiði teminatlarla ilgili bilgilendirme ve görüþme
15 - 15- Dilekler, kapanýþ
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 CIMBETON 2018 YILI OLAGAN GK KAP BÝLGÝLENDÝRME DÖKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý 1- Açýlýþ ve Yoklama yapýldý, 2- Þirket Ana Sözleþmesi'nin 15.maddesi uyarýnca Olaðan Genel Kurul Baþkanlýðý oluþturuldu ve tutanak ve belgeleri imzalama yetkisi verildi, 3- Yönetim Kurulu Raporu ve Baðýmsýz Dýþ Denetim Raporu görüþüldü, 4- 2018 yýlý bilanço, gelir tablosunun okunmasý ve onaylanmasý konusu görüþülerek onaylandý,
5- TTK. 363. maddesi gereðince dönem içinde boþalan Yönetim Kurulu üyeliklerine yapýlan atamalar Genel Kurulun onayýna sunuldu, 6- Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yýlý hesap ve iþlemlerinden dolayý aklanmalarý oya sunularak, Yönetim Kurulu üyeleri ibra edildi, 7- 2018 yýlý karý hakkýnda görüþüldü, þirket faaliyetleri sonucunda þirket yasal kayýtlarýnda daðýtýlabilir kar oluþmadýðýndan kar daðýtýlmamamsýna karar verildi, 8- Þirket Yönetim Kurulu'nca 2019 mali hesap dönemi için tayin olunan PWC Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ. onaylandý ve bu þirketle baðýmsýz dýþ denetim sözleþmesi yapýlarak bir yýl süre ile çalýþýlmasýna karar verildi, 9- Yönetim Kurulu üye sayýsýnýn 8 ve görev süresinin 1 yýl olarak tesbiti ile Yönetim Kurulu ve baðýmsýz üyelerinin seçimi yapýldý, 10- Yönetim Kurulu üyelerinin huzur haklarý, her toplantý için brüt 2.000-TL. olarak belirlendi, 11- Yönetim Kurulu Baþkan ve üyelerine TTK. 395 ve 396. Maddeleri ve SPK'nýn Kurumsal Yönetim Ýlkeleri gereðince izin verilmesi konusu görüþüldü ve onaylandý, 12- 2018 yýlý içinde yapýlan baðýþ ve yardýmlar konusunda bilgilendirme ve görüþme yapýldý, 13- 2019 yýlýnda yapýlacak baðýþlarla ilgili görüþüldü ve cironun onbinde beþi kadar baðýþ yapýlmasýna karar verildi, 14- Genel Kuru'a Þirket'in 3ncü kiþilerin borcunu temin için teminat vermediði bilgilendirmesi yapýldý, 15- Dilekler kýsmýnda söz alan katýlýmcýlar özetle, yatýrýmcýlarý bilinçlendirme toplantýsý yapýlmasý, þirkete ait yatýrým amaçlý gayrimenkullerle ilgili daha detaylý bilgilerin verilmesi taleplerini dile getirdiler. iyi niyetler tekrarlanarak toplantý kapatýldý.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 Çimbeton_2018 Olaðan Genel Kurul_Toplantý Tutanaðý.pdf - Tutanak
EK: 2 Çimbeton_2018 Olagan Genel Kurul_Katýlanlar Listesi.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
Ek Açýklamalar
Çimbeton Hazýrbeton ve Prefabrik Yapý Elemanlarý San. ve Tic. A.Þ.'nin 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 17.04.2019 tarihinde yapýlmýþtýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756605
BIST
(17/04/2019 - 15:34:13)
Gösteri bitti olaysýz daðýlýn demiþler.
YTD.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !
arkadaþlar ilk defa bir toplantýya kadar hisse hareketlenmedi ve ilk defa toplantýya tepkisiz kaldý. daha önceki genel kurullardan önce çýkar sonra düþerdi. þahsen bu hissede beklentim yüksek.( öz sermaye, þirket deðeri vs.) yarýndan itibaren yükseliþler bekliyorum.110 120 bin bu hisse orta vade çýkacaktýr. ytd
Kar payý þirketin ...ne karý avucunuzu yalayýn demiþlerdir..ytd
tepkisiz kalan hisse bakalým nasýl bir tepki vericektir bu haftadan sonra.yine hüsran çimbeton
Herhangi bir beklentisi kaldýmý 1. Çeyrek sonuçlarýndan baþkaa..
2019 yýlý birinci çeyrek bilançosu büyük ihtimalle eksi gelecek gibime geliyor. Or.sp. çocuðu çakallar bunu satýn alacaklar daha. 29 lira ortalama maliyetle keþke tekrar bu hisseye bulaþmasaydým. Yolumuz bence 30 lu rakamlara deðilde, sanki 25 li rakamlara doðru olacak gibime geliyor. Genel kurul öncesi bu hisse 35 li rakamlarý görür diye düþünüyordum. Allah hepimizin yardýmcýsý olsun. Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri