Dipsiz kuyu gibi...
YTD.
Dipsiz kuyu gibi...
YTD.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !
Tahta 27.50 deyken 3 saniye içersinde 26 da 17.000 lot civarý finansdan, meksaya geçiþ yaþandý ... Yani bu 2 dalevereci kurum,tahtanýn canýna okuyarak, istedikleri fiyattan anlaþýp paslaþtýlar ... Olan aradaki yine elinde 300-500 lot alýp bekleyen ky ye oldu ...Bu saatden sonra,senaryolar üzerindede durup kafa yormaya gerekde yok ...Burda belki beni okuyordur,zamanýn ve forumun en ünlü speklerinden, nasipten öteye köy yok diye 🙂
12 aylýk dibine yaklaþtý.
Allah sonumuzu hayýr etsin.
Mübarek Ramazan ayýnda.
YTD.
Dolar 12 TL olmadan borsaya kimse yanaþmaz spek bunu bildiði için þuan biraz daha ucuz mal toplamak için dibe sürmeli..ytd..ytd
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin sahibi yok ki...
Satan düþürüyor kaðýdý.
YTD.
Tam operasyonluk hisse haline geldi. iþlem hacmi çok düþtü, yan kaðýdý cment te 56 milyon toplam lotunun 55 milyon küsürü GRM tarafýndan toplanmýþ durumda. cmbtn un zaten toplam piyasada lotu 1 milyon, bununda çoðu ky de. hissenin %46 sý parçalý bulunuyor. 7 lerden 20 lere giden bir cment hissesinin ky e devri için yan kaðýt olan cmbtn u zaten sýnýrlý lotta kaldýrýp 55 milyon gibi elinde ciddi lotunu ky e pazarlama çalýþmasý gerçekleþebilir. YTD.
Sayýn Damla Haným,
Sizin bu söyledikleriniz tamamen HAYAL ÜRÜNÜ ve buna kargalar bile güler bence. Nerede Cmbtn hissesinde bir operasyon yapabilecek derecede YÜREK yemiþ bir BABAYÝÐÝT. Küçük yatýrýmcý, yapýlacak her operasyonda, elindeki hissesini inanýn korkusundan daha düþük fiyattan (týpký benim gibi) satarak kaðýdýn yükselmesini de engeller bence. Varsa bu kaðýtta bir OPERASYON yapabilecek bir BABAYÝÐÝT; ona HODRÝ MEYDAN diyorum. YÜREÐÝ, BÝLEÐÝ, PARASI ve GÜCÜ yeterse böyle bir OPERASYONA, buyursun yapsýn bizde keyifle seyredelim. Kesinlikle bir Y.T,DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri