hala yönlendirme yapýyorsunuz. varsa bilgi , belge , grafik v.b. paylaþýn .yoksa bu yaptýðýnýz suç.millet zaten burnundan soluyor. genel kurul sonrasý þahsen taha aksoy, birleþmenin ve taþýnmanýn gündemde olmadýðýný söyledi.böyle bir karar almalarý durumunda da bu kadar maniplasyondan sonra spk. dan geçiremezler.ayrýca bu duyuma inanýyorsanýz cmbtnlarý satýp cment almanýz gerek miyor mu
bu son uyarým.
bir dahakini yasal mercilere yapýcam.
yatýrým tavsiyesi deðildir
Senirkent attýðýn postlara göre,hisseye 50 olucak beklentisiyle girip,elinde patladýkdan sonra zararýna malý verip uzayýp gitmiþsin ...Þimdi zararýna sattýkdan sonra daha beter olsun mantýðýyla kafandan piyasada konuþuluyormuþ aðzýyla yorum üretip,omurgasýz yorumlar yapma ... Þu an benimde tahtada tek lotum yok ama aylardýr çektiðim sýkýntýyý baþkasýnýnda çektiðini gördükçe, halen içim acýyor ... Burda olanlar ve diðer hisselerde olan tarihin en kötü buhran dönemlerini geçirirken sadece karakterli olmaný öneriyorum ...
Bu yazýsýnda da yönlendirme yaptý piyasa yardýmcý oldu 25 i gördük bakalým 20 yapabilecek mi
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn ufuk baþka nasýl daha toplayabiliriz diye kývranýyorlar cisim kapýya dayandý mý muhakkak cýkýr býrak yönlendirsin ytd
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gazetelerde ,zor durumdaki çimento þirketlerinin yabancýlar tarafýndan takip edildiði
alým için fýrsat kollandýðý mealinde bir þeyler okudum..
belki bizimkide içlerindedir..
hatta beton yol yine gündeme gelmiþ..
satýþ hacmindeki düþüþü böyle atlatmaya çalýþacaklar belliki..
Yer Ýmleri