KALKINMA BANKASI günlerce tavan tavan giderken SPK müdahale etmeden izledi. Çimbeton veya baþka bir hisse kazara % 10 yapsa hemen seans durduruluyor ve firmadan açýklama isteniyor. Ben burada kötü niyet olduðunu düþünüyorum. Vedat AKGÝRAY baþkanken aile þirketi BÝMEKS halka açýldý ve sonuç malum. Dünyanýn hangi ülkesinde böyle bir rezalet olur ve cezasýz kalýr ? Adam kalkmýþ birde utanmadan ekonomi, borsa konularýnda saðda solda yorum yapýyor. Þimdi diyecekler ki kardeþim sizde BÝST30 veya BÝST100 dururken böyle manüplatif kaðýtlara girmeyin diyecekler. Sanki o kaðýtlarda alavere dalevere olmuyor ve SPK göz yummuyor. Kaldý ki BÝST 30 veya BÝST100 listesi üç ayda bir deðiþiyor. Temel- teknik analiz bilgisi zayýf bir küçük yatýrýmcý örneðin BÝST30’ dayken MÝGROS aldý diyelim þimdi ne durumda ? O kadar ekonomi- borsa yorumcusu var ve TV’ de görüþ bildiriyorlar, þurayý kýrarsa burada þurayý aþarsa þurada. Hiç kabaca temel analiz nedir, bilanço nasýl okunur, kaðýt nasýl seçilir konulu bir program var mý ? Bolca YouTube’ da abonem olun, reklam alýp para kazanayým derdindeler.

benim anlamadýðým küçük esnafým muhasebecim diyorki 2 yýl üst üste zarar yapamazsýn bu þirketler nasýl yýllardýr zarar edip birde borsada iþlem görüyorlar. eyyy spk sana ky adýna sesleniyorum iþinizi yapýn ********lik yapmayýn bizim verglerimiz ile geçinip bize nankörlük yapmayýn.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri