17:15 itibarý ile tahta 13000 lot eksi...
34,60
34,64
34,66
34,68
34,70 kademelerine yazýlan herkese aktiften vermiþ.
Adam her sabah açýlýþta gösterdiði rakamý birdaha göstermiyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
"Akýlsýza sýr verme, öttürmesi için düdük verdin sanýr."
6 yýldýr izliyorum.
Yüksek hacimde mal veriliyorsa tehlikelidir.
Bu adamlar düþük hacimde çok güzel mal veriyor.
hissede beklenti yok yýllardýr,kar etmiyor þirket büyümüyor yerinde sayýyor gayrimenkulden satýþýndan gelen para ile sermaye arttýrýmý yaparlar dedik onuda kefen parasý diye yastýk altýna koymuþlar......þirkete yeni bir kan deðiþikliði gerek þirketin el deðiþtirmesi, sermaye arttýrmasý yada soygundan vageçmesi lazým aksi halde bir 10 yýl sonra bile ayný yerde sürünecek...
þirket 2011 yýlýnda 55-60 lira aralýgýndan hisse satmýþ 2017 yýlýndayýz hissenin fiyatý 36 lira...adamlar profosyonel bunlarýn yanýna jet fadýl lazým...
Þirketin halka arzýndan beri gerçekleþen sermaye arttýrýmlarý.
Bu adamlardan birþey beklemek saflýk ötesi birþey...
6 yýlda bir kaðýt hiçmi gittiði yerde durmak için uðraþmaz?
Bu Þirketi Bilerek Kar elde ettirmiyorlar. Halka açýklýk oraný Çimentaþ Aþ. deki gibi olsa, Ne Danýþmanlýk ve istiþare gideri yazacak, nede Nakliye giderlerinin büyük bir bölmü bu þirkete fatura ettirilecek. Tabiki ayrýca Genel Yönetim giderleride daha makul bir
seviyeye gelecek(. Bu günün þartarýnla yaz 5 milyon danýþmanlýk gideri)
Bizim yönetici dediðimiz, düþmanlarýmýz(türk) patrona yaranmak için, yukarda belirtiðim giderleri gösterdikleri sürece
yerinde sayýyor bu þirket. Birde yaptýklarý hatadan ötürü, utanmadan sýkýlmadan Rekabet Kurulu cezasý açýklmadan 3,5 milyon 2016 yýlýna zarar yazdýlar. Hakkýmý asla helal etmiyorum bu insanlara.
Þirkete yazý yazdým. Ben emekli muhasebeciyim dedim. Evimde þirket merkezine 10 km. mesafede dedim. 3 ay hergün þirketinize
gelecem herhangi bir ücret istemiyorum. Sadece yapýlanlarý kontrol etmek istiyorum. Ona göre bir rapor hazýrlayacaðým dedim.
Dönüpte cevap bile vermediler.
Çimbeton ilk tavanýný çizene kadar bu topiðe yazý yazmaya ara veriyorum. (Bu arada tek tavan uygulamasýna ne zaman geçildi hatýrlamýyorum ama o tarihten beri tavaný olmadý)
Yazdýkça, okudukça, takip ettikçe bu kaðýdý geriliyorum.
6 yýllýk zararýmýzýn maliyeti 100 TL olunca bile kurtaracak durumda deðil.
Benden bu kadar.
Tek diyeceðim; kaðýt azýcýk yukarý gittiðinde topikte türeyecek olan yavþ...... lara dikkat ediniz.
Saygýlarýmla
Yer Ýmleri