Niye 300-500 yazýnca önü açýlmýyorda
50-40-30 yazýnca önü açýlýyor
Yýllarca sessiz kalýndýda bi faydasýmý oldu
Niye 300-500 yazýnca önü açýlmýyorda
50-40-30 yazýnca önü açýlýyor
Yýllarca sessiz kalýndýda bi faydasýmý oldu
Hesabý büyük olanýn oyunu da büyük olur.no panic
Kýsa vade 1-2 hafta diyorlar
Orta vade 4-5 ay diyorlar
Uzun vade 1 yýl diyorlar..
10 yýldýr buradayým.
Benim gibi 10 yýllýklar burada.
15 yýllýklarý biliyorum.
Götüren adam götürür. Sendeki bendeki 3-5 e bakmaz.
2 tl den 80 tl ye giden kaðýtlarý, bu kâðýtlarda zamanýnda 100 bin lot taþýyanlarýn þuan nasýl para kazandýklarýný görünce artik diyorum ki.
Götürecek adam sendeki bendeki malin pesind3 degil.
Umrunda bile deðil. Yukari çekiyor mali veriyorsun o mali benden alýyor baþkasýna satýyor.
sayýn gardiyan sizde fiat veriyorsunuz ya.. direnç diye ha üstte de veriyom dirençleri diyeceksiniz þuan borsa düþüþte olduðu için sinirden insan söyleniyor..sonra spek bize mi bakacak haa tahtacý gurup okuyorlarmýdýr bilemem ama onlar seni benim fiatlarýna bakar mý.. kendileri yazýp çiziyor.. 56 lardan bir müddet vermedilerde alamadým.. sonra saldý istediði fiatlara veriyorlar nasýl sabýrlý olacaksýnýz bayram öncesi 86 deli gibi alýyordu bugün 54 lira geldi sinirlenme tamamen yazýp çiziyorlar bi anda kaç lotla tavan yaptý.. sahipsiz hisse patron sahip çýksa zaten bu sermaye ile komik duruma düþtüklerini görmüyorlar mý hep ayný þeyleri söylüyoruz zarar zarar elbet bunun da zamaný gelecek onun için burdayýz.. amacým kötü niyet deðil biz küçük yatýrýmcýyýz zaten amacým kimseyi yanlýþ yönlendirmek deðil herkezin kendi kararý klasik olacak yatýrým tavsiyesi deðildir....AYNEN KATILIYORUM SÝZE DEVRÝKÝKÝ DOÐRU DÝYORSUNUZ ..bende 2009 beri takipteyim 2013 ara verdim geri geldik bakalým kýsmet....
10 sene önce bu fiyatlarda dolaþýyor olsaydýn heyecan duyardýk, Þimdi bu fiyatlar hem dolar bazlý hemde valörden artýk pul parasý gibi... Hele ki diðer kaðýtlarýn performansýný görünce...
niye halka açýldýnki
sadece çimentaþa çalýþýyorsun
84.868.xxx ciro yapmýþ
83.520.xxx maliyeti var
üstüne birde dünya kadar borç yapmýþsýn
emme basma tulumbayý kurmuþsunuz
sonuç 8 mly küsür zarar.
iliþkili taraflardan saðlanan danýþmanlýk ve istiþare gideri
neyi istiþarre ettiniz he..
bana sorsaydýnýz bedeva istiþare ederdim sizinle
hala beton iþini öðrenemedinizde fikirmi alýrsýnýz baðlý ortaklardan
ayýp ayýp