Selamün aleyküm arkadaþlar, çok yalniz kalmayýn diye bende geldim. Beraber bekleyelim sinirlerimiz daha az yýpransin. Þöyle 10-15 yýlýn acýsýný çýkaracaðý günleri beraberce bekleyelim , moralimizi bozmayalým tarla aldýk imar geçecek residans mi dikecekler basit bir ev mi yapilacak yoksa çimen olarak mý kalacak, hisseyi yeni alanlar için daha rahat beklemedikleri bir 10-15 yýl var her geçen gün 15 yýl + 1 gün diye geçecek , bende 8-9 aydir bekleyenlerdenim. Portföyümun 1/3 ünü cmbtn yaptým bekliyorum. Al satlarla 1 yýlda belki belki carpilmassam paramý 2 ye katlarim ama bunda beklersem sanki çok farklý þeyler olacak gibi hissediyorum 😂 þöyle düþünüyorum 1000 lotu olan 800 kiþi hissenin geleceðine karar verecek 😂 bakalým bakalým ne olacak.
1000 lotu olan 800 kisi, aslýnda bu hissenin en önemli formülü bu. Yýllarca beklememin en büyük sebebi. Bu kaðýda senelerce baský yapan spek, sizce kaç lot toplamistir. Biz kaç kiþi kaldýk. Belki de 80 kiþiyiz. 😃
vallaha 1000 olsa beni kurtarýr..
telegram deðilde canlý ekraný olan jo..in açsa süper olurdu..
borsa iyi deðil dolar kafayý yukarý çevirdi faiz artýþý beklenmiyor endeks tutunsa razýyým.. buda tutunur yoksa yandýk sanki endeks kaðýdý gözü endekse bakýyor.....ekülüsü cment aþagý yapýyor buda yukarý gitmek istiyor haydi hayýrlýsý bakalým...
Yer Ýmleri