321 den çýkmýþtým MAÞALLAH bi okadar daha gitti herkse hayýrlý kazançlar olsun
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
321 den çýkmýþtým MAÞALLAH bi okadar daha gitti herkse hayýrlý kazançlar olsun
üzülmeyin geliyor yavaþ yavaþ alýrsýnýz geri.. o fiatlara gelirse fullerim portvöyü..![]()
ilk tabaný yedi.. belliydi düzeltme yapacagý sabah cment tabandý dedim iyi direndi akþam yaptý yapacagýný yarýn gene sopa var Allahtan endeks geri gelmiyor . TAVAN 504 TABAN 413 BAKALIM NE OLACAK.
Yok be usta ,sattýðým hisseyi genelde geri almýyorum, þuan da baþka hissedeyim, nasip okadarmis dedik ve sayfayý kapattýk, kalanlara bol kazançlar dilerim
aynen kýsmet... bugün 414 gösterdi bakalým... baþladý adrenalin bi taban bi tavan alaný yakar valla![]()
Baskan döküldün mu bugün?
Hareketleri normal deðil. Seans sonuna kadar yemleyip seans sonunda dip yaptýrýyor.
söylemiþtim dikkat diye beton gene ayný beton.. 45 lerden soluksuz 92 gitmiþti arkasýndan bakakaldýk sonra 61 e düþtü kademeli almýþtým 390 dan artýk kademeli alabilirim uçacak kaçacak diyenler küçük yatýrýmcý almamýþtýr insallah 500 lerden.. grup yeter deyip milletin eline býrakýrsa daha bu þelale akar demiþtim daha bu dereden çok su akar... taki þirket kagýdýna sahip çýkar açýklama yapar. karton gibi hikayesi gerçekleþir...
Çimbeton kanai istanbul için katarlýlar ilgileniyormuþ ytd
Yer Ýmleri