Cefaks hocama teþekkür ederim...
YAZDIKLARIM SPK KURALLARI GEREÐÝNCE AL-SAT-TUT ÖNERÝSÝ TAÞIMAMAKTADIR...
ben bu senaryoyu dünden hatýrlýyorum son dakika da gene tabandý 363 ..alamadým kime veriyor bu lotlarý 369 kapatmýþ alamadým diye üzülmüþtüm yarýn 18 de 332 den alýcýyým spek amca ama çok cepahe harcatýyon valla 380 lerde çok aldýk yazýk oldu yarýn kýsýtlý kullanacam cephaneyi.. kanmayacam sana ....biliyorum bu betonun ben dibinde dibi var. gerçi 600 olsa ne olacaktý spek kime satacak o kadar malý ne yapacaktý... kimse kalmadýydý...nereden para kazanacak.. þirketten týk yok bilanço ne kadar zarar yazacak bakalým ..onu bekliyor amcam 2xx lerde bende bekliyor olacam deni kardeþ aman arkadaþlar bu bir yatýrým tavsiyesi deðildir biliyorsunuz yarýn tavan öbür gün tavanda yapabilir bunlar benim düþencelerim .. herkezin fikri kendine para sizin paranýz . HA BÝRDE BÜRÜTTEN ÇIKACAGI GÜNLER ÇOK ÖNEMLÝ BENCE GÜNLÜKÇÜLER DOLARSA DEDÝÐÝM OLUR ..ÞAYET BEN ONLARI SOKMAM DÝYORSA BÜRÜTTEN ÇOK KUVVETLÝ ÇIKACAKTIR...YTD.. ÝYÝ AKÞAMLAR...
millette yorum yapacak halde býrakmadý eski duayenler geri gelmiþtir herhal350 sarktý daha altý olurmu bilmem bunu tahtacýda bilmiyordur
bakalým izliyoz valla hani borsacýlarýn maymunla ilgili hikayesi varya aynen gerçek maymunlarý geri satýyor bize
almayacam diyorum hastalýk duramýyorum saat 18 e gene býraktým 332 ye cephane ama... izlemiyecem ... yoksa 350 alacam hepsine dediðim olacak herhal bilanco ile2** gelecek buuu bide bürütten çýkacak.þubatýn 7 sinde 7 seans kaldý...
Son düzenleme : siyahbrl; 27-01-2021 saat: 14:55.
herkeze iyi hafta sonlarý... totem yapýp yazmayacaktým.. yazdýmaman nazar deðmesin .. herkez çalý
arkasýnda sukunet iyidir.
Son düzenleme : siyahbrl; 30-01-2021 saat: 14:25.
Yer Ýmleri