Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Y.T.D deðildir.
Spk göreve bekliyorum spk soygunculuða görmüyormusun þu adaletsizliði görmüyormusun KILIÇDAROÐLU gibi bizide yollara yürütürme .spk göreve spk seni bekliyorum
Spk bizi ciddiye almaz. Savcýlýkkara spk ve cmbtn þikayet etmek lazým.
SA
bu hisse için öncelikle þunu söylemeliyim bende tek lot yok ve sýkýþma gittikçe artýyor. Keþke param olsada alsam. ilk dirençeler 33.3 ve 36,9 burayý geçerse önü açýk. Destek 35,24 kýrmadýkça sorun yok. Kýrarasa 34 ve 31,3 olabilir. Altoý stopdur.
Kessinlikle IZOCM, MRSHL ve CMBTN nun spekleri ayný.
Takaslarýna ve Graflarýna haftalýk ve aylýk bakýnýz. Bu adamlar 3-5 kuruþa tahta yapýyor.
Hemde asla ele geçmez kaðýtlarda. Cmbtn,Ýzocm ve MRSHAL sektöründe önde markalar. 40-65 yýllýk firmalar. Menkullerinin fiyatý daha fazla eder.
3-5 ay daha böyle sýkýþtýrmalarla gidebilir.
Sabreden iyi kazanabilir, her ne kadar yatýrým tavsiyesi deðilsede 4-6 yýl bekleyen arkadaþalar 1 yýl minumum beklemeli. Potansiyel içeriyor.
Alnýnýzýn terini böyle soysuzlara kaptýrmayýn derim ben.
Alçak herifler iyi dayanmýþ.
Mutlaka bir yerden dönecek, siz 1 kaybetmiþseniz onlar 5-10 kaybetmiþdi, bundan emin olunuz.
sadece bir yýl sabýr,
Yeni alacakalr zaten stoplara riayet ederse zarar potansiyeli çok az olacaktýr.
Tekrar haýrlatak isterim, 4-6 ay sonra belkide bana teþekkür edeceksiniz. 2018 in en çok kaz***** Mrshl, izo ve cmbtn olacabilir, Kendi görüþümdür. Sizde kessinlikle inceleyin. Sadece benim sözüne inanmayýn.
sizi cididye almazlar CÝMER ve BÝMER e þikaayet edin. Unutayýn MRSHL, IZOCM ve CMBTN spekleri ayný, GRaafikleri ayný, Takaslarý ayný, Bilaonçalarý ayný. %100 eminimki araþtýrsýnlar takaslarda sadece aracý kurumlar deðil isimlerde aynýdýr. Birþey biliyoruzda yazýyorum demiyorum, araþtýrýn sizde hemfikirseniz yazýn, belki size sahip çýkarlar. Ne diyim Allah sizin paranýzý çarpanlarý zaten çarpacak, umarým bu dünyada da iki yakalarý bir araya gelmez.
Amin.
Dostum teþekkür ediyorum. Benim de tanýdýðým bir çok kimse sizin söylediðiniz izocm-marhll-aslan -cmbtn gibi hisselerde senelerdir bekliyorlar.
gelelim cmbtn speyine iþ artýk inada bindi. her ay elime para geçtikçe bedelsiz verinceye kadar alýma devam. el mi yaman bey mi yaman ytd..
Bir zamanlar bir film esti gecti...REZERVUAR KOPEKLERI
Yer Ýmleri