Originally Posted by
Daltonn
Ali onun bunun oğlunun konuştuğu yalanlar 1. İflas erteleme davasında mahkeme başkanına herşeyi hallettim 1aya kadar düzeltiyorum dedi hakimi kandırdı 2.2017yilinda telefonla görüştük bana temmuz ayında borsaya geri dönecez dedi o tarihten bu yana 9yil odu.3.Ali onun bunun oğlu ve namusuz ailesi arsayı Sinpaş GYO sattık protokoller hazır dedi Corona başlamadan o da yalan çıktı 4.Sihirbaz denen it oğlu it çıkmış alibeye güveniyoruz diyor arsa satışı an meselesi diyor arkasından kaynağım var diyor bak pneye o da fos çıktı 5.ismini vermeyeceğim bı tanesi WhatsApptan boş oturmayın gidip hileli iflas mahkemesindeki çbs holding in davasında müdahil olun onuda yaptık aynı kişi çbs holding malı tabloları mahkemeye sunsa herşey tamamdır dedi.ayni kişi malı tablolar bilançolar mahkemeye verildi dedi bu seferde içi boş oyalama diyor Aliyle iş tutuyorlar bu utanmazlar Ali namussuz bana inşirah süresi arapça okuyor ve açıklamasını yapıyor sabır edin diyor 18 yıl olmuş sabır diyor söyleyin bakalım bu namusuz değil mi bununla iş tutanlar namussuz değil mi bunu koruyanlar namussuz değil mi?
Yer İmleri