-
-
Bu ise "daha herşey yeni başlıyor der" gibi...Yoksa savrulma mı? Konjoktür olamaz dedirtiyor, ama "olmaz olmaz dememek lazım" Stop belli olmalı , ama bizdeki kafa ; bize bir şey olmaz mantığında"
olduğu için
-

Originally Posted by
STAH
katılımcı arkadaşlar gerçekten çok değerli bilgiler paylaşıyorlar..kendilerine teşekkür ederiz..bu arada sv.butcher yok ortada..grafiklerini bekliyoruz...

sn Stah ,arjantin borsasına baktım da ,orası da rekor üstüne rekor kırmış,kendi paraları bazında (paraları önemli ölçüde değer kaybetmiş), ki ekonomileri kötü durumda,acaba diyorum bizimki de benzer hareket mi yapıyor*??
* ,yani 10 sene önce 58864 olan borsanın 90000-95000 olması normal mi acaba??????
-

Originally Posted by
ugolnili
sn Stah ,arjantin borsasına baktım da ,orası da rekor üstüne rekor kırmış,kendi paraları bazında (paraları önemli ölçüde değer kaybetmiş), ki ekonomileri kötü durumda,acaba diyorum bizimki de benzer hareket mi yapıyor*??
* ,yani 10 sene önce 58864 olan borsanın 90000-95000 olması normal mi acaba??????
sanırım abd seri faiz arttırımlarına başlamadan evvel gelişmekte olan ülke borsalarında SON KESTİ yapıyorlar...
-

Originally Posted by
STAH
katılımcı arkadaşlar gerçekten çok değerli bilgiler paylaşıyorlar..kendilerine teşekkür ederiz.. ...

Sayın STAH Bilgileri yapıştırırken gerçekten çok seçici olmaya çalışıyorum olurda yanlış bir bilgi alıntıladığımda insanların hata yapmasına sebep oluruz diye bu güne kadar sizin takdirinizi almak güzel
-

Originally Posted by
citiwan
Sayın STAH Bilgileri yapıştırırken gerçekten çok seçici olmaya çalışıyorum olurda yanlış bir bilgi alıntıladığımda insanların hata yapmasına sebep oluruz diye bu güne kadar sizin takdirinizi almak güzel
bu bakış açısını kaybetmediğimiz sürece, güzel bir sinerji yakalayacağımızı düşünüyorum sv.citiwan
-

söylenecek fazla birşey yok...
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri