gecenin ilerleyen saatlerinde deðinilmesi gereken çok önemli konular var..bu topiði okuma zahmetine katlanan katýlýmcý arkadaþlarýn geçmiþ 8-10 sayfayý gözden geçirmelerinde faydalar vardýr...
eðer doðru ise;
bu adi yaratýk ve bu adi yaratýk gibi düþünenlere için yazýyorum...diðer evet çiler üstüne alýnmasýn..
ulan þerrefsiz köpek..
eðer g.tün yiyorsa elinden geleni ardýna koyma...
böyle bir þeye teþebbüs ettiðin anda seni anandan doðduðuna piþman etmeyen þerrefsizdir..
ama hiç merak etme...biz,ne karýna ne de kýzýna bir þey yaparýz..hepsi bacýmýz kardeþimizdir...
bizler,sizler gibi milletin karýsýnýn kýzýnýn ýrzýnda namusunda gözü olan adi yaratýklar deðiliz...
ve bu ýrz düþmaný katil için ülke kanunlarýnda bir ceza maddesi olup olmadýðýný da merak ediyorum...
Son düzenleme : STAH; 13-04-2017 saat: 20:14.
Sayýn Stah;
Özellikle saatlik ve yarým günlük grafikte daha belirgin, toparlak-yusyuvarlak tosun gibi bir tepe görüyorum ben. Yukarýdaki gönderinizi okuyunca yazayým dedim.
Ben bu akþamki deðerlendirmelerinizi merakla bekliyorum.
Belki de kendi beklentilerime destek argüman arayýþýdýr bu![]()
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
Sayýn stah; bu karakter yoksunu zavallý yaratýklar mevcut yönetimden yüz bulmaktadýrlar. Maalesef beyinleri S.......Leriyle kýsadevre olduklarý ÝÇÝN baþka þey bilmezler. Üzücü olan tarafý gün geçtikçe sayýlarý ve densizlikleri artmaktadýr. Bizlere düþen ise bence yetiþtirdiðimiz çocuklarýmýzý insan onuruna yakýþýr biçimde eðitmek, insan olmayý öðretmektir. Saygýlarýmla
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
bu bir savaþ deðil, sadece demokrasinin gereði olarak bir seçim.
hadi savaþ diyelim. geçmiþte hangi Türk devleti bir savaþ sonunda düþmanýn karýsýný ve kýzýna göz dikip, ganimet saymýþtýr.
müslimanlýkta da bildiðim kadarýyla böyle bir uygulama yok.
bir de bunu ifade eden "hem müslimaným, hem de Türk'üm" diyecek.
ne günlere kaldýk. kýsaca yuh artýk diyorum.
olumsuz anlamda beni sürekli þaþýrtýyor bu ülkemin bazý insaný.
daha neler göreceðiz, iþiteceðiz?
Hocam nefret suçu, halký kin ve düþmanlýða tahrik falan gibi suçlar var da bu ara cezayý yasayý falan pek takan yok, dünya kadar suç iþleniyor, yasa çiðneniyor, hangi savcý akpliye iþlem yapacak?
Diðer yandan sen kalk ismi lazým olmayan birine öh de ayný gece gözaltýna alýnýr tutuklu yargýlanýrsýn.
Umarým varlýk fonunu borsada kullanmýyorlardýr, beceremezler batýrýrlar o paralarý. Hele yabancýlar kokusunu alýr da piyasaya taze fon gelmiþ þunu bir ütelim derse duman ederler, varlýk fonunun kaç milyarý var? yabancý payý yüzde altmýþ küsür borsada organize þekilde bir basarlar malý ne fon dayanýr ne birþey. Þu anda küçük yatýrýmcýnýn eti budu fazla olmadýðý için küçük küçük çýkabiliyorlar fiyat düþmesin diye öyle yaðlý alýcý bulurlarsa binerler tepesine.
Yer Ýmleri