Sv Dostum,
STAH baba 199x lý yýllarýn sonunda ve 2000 li yýllarýn baþýnda platodata forum'dan tanýdýðým adam gibi bir adamdýr.
Eðilmez, bükülmez, dürüstlükte eline su dökülmez, dört dörtlük bir ATATÜRKÇÜdür.
Baþlýðýnda bulunmak onurdur benim için.
Aslýnda bir hafta öncesine kadar Sv Dostum mohikan'ýn baþlýðýndaydým.
Orada insanlýktan nasip almamýþ birisi gelip te "kimsenin kimseye karþýlýksýz bilgi vermeyeceðini,
veriyorsa mutlaka bir çýkarý olduðunu" yazýnca artýk forumlarda yazmama kararý vermiþtim.
Aklýmda insanlara, insanlarýn fikirlerine ve düþüncelerine saygýlý, çaðdaþ dostlarla bilgi ve görüþ alýþ-veriþi yapabileceðimiz bir blog açma düþüncesi vardý. Hala da ayný düþünceyim.
Bugün STAH babanýn bir grafiðini görünce, farklý bir durumla da karþý karþýya kalabileceðimizi göstermek için yazdým.
Kendisinin hoþgörüsüne sýðýnarak. STAH baba saldýrýlara iyi tahammül edebiliyor, ben yapamýyorum artýk.
Güzel cümlelerin için çok teþekkürler Sv Dostum.
Merhaba Jas ,
Bu piyasa para konuþuyor .
Burasý borsa kim kime korsa mantýðý var genelinde.
Bu þekilde gördükleri ve kazýk yedikleri için .
Herkesi öyle sanýyor dürüst ve samimi olanlarý da onlarla bir tutuyorlar .
Bende öyle düþünüyorum özellikle sosyal medyada bunu çok kullanýyorlar insanlarla dalga geçiyorlar .
Örneðin hisse 40 dan öneriyor iki sene de 12 ye düþüyor sonra 18 çýkýnca % 50 temel analiz kazandýrdý diyen umut tacirleriyle dolu piyasa .
Çoðunluk tutturduðu hisseyi yazýyor diðerlerinden hiç bahsetmiyor .
Örneðin 5000-10000 takipçisi olan 5 hisse söylüyor 2 çok iyi prim yapýyor 1 orta diðeri 2 si sermayeye etkileyecek zarar da oluyor ama onlarý sorunca basýyor engeli durum mu .
Ben canlý olarak görüþmeden samimi olduðuna inanamýyorum herkesin bakýþ açýsý farklý olabilir tabi
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Övdüðümüz kadar yerelim de , THY topiðine yazdým
Bu Sevinç bence kýsa sürer ,
5,80 geçebilirse 6,10 dan dönüp poh gibi gelecek ilk çeyrek bilançosuyla 5,10 civarýna iner diye beklerim.
Bu senaryoyu sadece varlýk fonunun referandumdan sonra 7-8 liraya kadar almasý bozar ve bu konuda ciddi bir dedikodu duyuyorum.
Yer Ýmleri