kapanýþ<ortalama<89.290...denklemi gerçekleþmediði sürece...YÖN YUKARI...
Hesabýnýz yanlýþ, daha doðrusu eksik. Bugünkü 379.5 dolarý 15 yýl önceki 119.5 dolarla karþýlaþtýramazsýnýz, 15 yýllýk ABD enflasyonunu da hesaba katmanýz gerekir, yani 119.5 dolarýn bugünkü deðeri nedir ya da 379.5 dolarýn 15 yýl önceki karþýlýðý neydi gibi. Sonuç deðiþmeyecektir asgari ücretin arttýðý doðru ama bu rakamlarýn gösterdiði kadar dramatik deðil artýþ.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...1451#post61451iki rakam arasýndaki farký siz bile hesaplayabilirsiniz...
diye yazacaktým ama vazgeçtim...
en iyisi ben hesaplayayým...
88.690-76.570=12.120 puan...
Çok özür diliyorum baba yaw...Burada yazmýþsýn halbuki, þimdi fark ettim...Tekrar tebrik ediyorum...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
kod rakamlar SAT verdikten sonra gelen yukarý hareket BOÐA TUZAÐI olabilir...
4 saatlik grafikler..
kapanýþ<ortalama<89.330...denklemi gerçekleþmediði sürece ..YÖN YUKARIaklar...
eðer boða tuzaðý ise; aþaðý yönlü harekette nasýl olsa kod rakam sýnýrlarýndan geçmek zorunda kalacaklar...biz de böylece karþý hamle olarak KOD RAKAM tuzaðý kurmuþ oluyoruz..
eðer deðilse; sorun yok..normal bir yukarý hareket seyri izliyor olacaðýz...
iki önemli konu var...
1-Almanya ile yaþanan büyük krizi pek hayra alamet deðil...
2-
YOL HARÝTASI
Direnç 3... 90.700
Direnç 2... 90.300
Direnç 1... 90.000
Pivot Noktalarý................. 89.700
Destek 1... 89.400
Destek 2....89.100
Destek 3... 88.800
þimdiden yazayým dedim..hafta sonunda vakit olmayabilir..çünkü önemli bir haftaya gireceðiz...
Geçen hafta; CDS, kur, faiz, enflasyon kýsacasý ne varsa arttý...KOD rakamýn SAT vermesi dahil, temel makro rakamlarýn kötü gidiþat sergilediði bir haftada, uzun vadeli kanalýn üst kýsmýný kýrdý endeks...Ki, bu kanal 2013'den bu yana olmadýk geliþmelere bile direnç göstermiþti...Sistem tekrar YÖN YUKARI derse, ciddi bir ralli baþlamýþ demektir kanaatimce...YÖN AÞAÐI sinyallerinde bazý ufak tefek sapmalarý var sistemin ama YÖN YUKARI deyip kaybettirdiði hiç olmamýþ...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Yer Ýmleri