Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
4,84 10% 247,21 Mn 4,66 / 4,84
188,10 10% 119,25 Mn 184,00 / 188,10
726,50 9.99% 176,01 Mn 726,50 / 726,50
13,90 9.97% 335,10 Mn 13,00 / 13,90
41,76 9.95% 130,30 Mn 37,96 / 41,76
34,28 -9.98% 97,90 Mn 34,28 / 35,40
20,18 -9.91% 30,87 Mn 20,16 / 21,72
149,70 -9.55% 1,11 Mr 149,00 / 157,50
129,20 -9.14% 143,09 Mn 129,00 / 135,50
543,00 -8.97% 1,40 Mr 541,00 / 566,00
332,00 -2.21% 2,46 Mr 322,00 / 334,50
3,54 0% 2,05 Mr 3,52 / 3,59
803,50 3.74% 1,57 Mr 800,00 / 811,50
543,00 -8.97% 1,40 Mr 541,00 / 566,00
149,70 -9.55% 1,11 Mr 149,00 / 157,50
20,96 -1.13% 107,17 Mn 20,90 / 21,22
75,30 -0.73% 1,02 Mr 75,20 / 76,00
428,50 -0.75% 1,04 Mr 427,50 / 433,25
332,00 -2.21% 2,46 Mr 322,00 / 334,50
803,50 3.74% 1,57 Mr 800,00 / 811,50
102,70 1.78% 170,60 Mn 102,60 / 104,80
116,80 0.34% 67,65 Mn 115,90 / 117,20
428,50 -0.75% 1,04 Mr 427,50 / 433,25
35,68 -0.89% 14,06 Mn 35,58 / 36,40
11,12 -0.54% 37,69 Mn 11,10 / 11,27
85,10 -3.51% 196,18 Mn 84,25 / 87,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 7/50 ÝlkÝlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 398 madde; 49 - 56 arasý.

Konu: borsa maðdurlarý-çeaþ-kepez elektirik

1.  Alýntý Originally Posted by kepezmesut Yazýyý Oku
    Hükümet istediði þeyi , istediði anda yapabilecek güçtedir ve yapýyor. Çeaþ Kepez elektriðe 1 günde el koydu. Ýmtiyazý iptal ettiyse .Küçük ortaklarýnda haklarý bu vesile ile sýfýr olmuþsa , istese bu þirketide 1 günde borsaya kote eder , açýlýþýný da yapar.Ortada sorunda kalmaz.Bu sorunu çözemiyoruz devam eden mahkemeler var vs bunlar palavra. Ayrýca 2002 senesinde bu hükümet Fetocu ortaklarýyla ve Fetullah gülen cematiyle görevi devraldý. Þu anda Türkiyede her þey deðiþti. Bu el koyma Fetullahçý cemaat tarafýndan yapldý..Belki Cem uzan yaramaz adamdý, ama küçük ortaklarýn ne suçu vardý. Cemaat mantýðý zaten akan suyu kendine çevirmeyi amaç eden bir kuruluþtur. Kar eden þirketlerin üzerinde hep derin planlar vardýr. Önce TMSF ye devretmek, sonra kendi bir yandaþýna satmakdan tutun. Ýmtiyazý iptal edip, sonra tekrar özelleþtiriyoruz diyip,bazý haklarý birilerinden alýp, birilerine vermektir. Bu durumun ilahi adelet de sorgulanýr.Bu durumdan nemalanan insanlara bu paralar yaramayacaktýr. Burada sadece bir el koyma deðil, ayný zamanda Cem Uzan þirketine ortak diye belli bir kesiminde sanki cezalanmasý fikir edinilmiþ ( kaldýki biz cem uzana ortak olmadýk. cem uzana parada vermedik, ondan hissede almadýk.Biz halka açýk borsadan ÇEAÞ-KEPEZ elektrik hissesi aldýk.) . Halbuki Türkiye nin yýllar sonra geldiði bu nokta , AKP yi sevmeyenler tablosunda 2003 yýlýnda yapýlan bu yanlýþlarýnda , ön yargýlarý var. Biz þu anda AKP nin politikalarýný doðru bile bulsak , AK a KARA diyecek bir pozisyondayýz. Çünkü 2003 Yýlýnda þah damarýmýz kesilmiþ ve kin yapmýþýz. Belkide bu kini þu anki AKP hak etmiyor, ama konuyu çözmezse bu nafile dir. Bu þirketlere Cemaat el koydu , bunun ispatý cemaatla bu iþin yürümeyeceðini anlaþýldýktan sonra el koyulan ve problem yaþanan þirketlerde Göltaþ çimeto , Türkceldeki durum ve diðerlerinde.. tahtasý kapanýr mý diye bir konu gündeme bile gelmedi.Dediler imtiyaz alýndý çeaþ-kepez ondan farklý. domates biber satabilir þirketler dediler. Makara geçtiler.sabah yayýncýkta imtiyazmý vardý ?. TMSF el koydu , oda sýfýr oldu. Tahtasý kapandý. Bu yanlýþý sen niye düzeltmiyorsun?. Ýktidarda hala cemaatmi var. Bu soruyu kendilerine sormak lazým. Yanlýþ baþlayan þeyler , yanlýþ gider. Hýrsýza göz yuman da, gördüðü halde müdahale etmiyorsa , oda hýrsýzýn ortaðýdýr.Burada 20 bin çeaþ-kepez yatýrýmcýsý söz konusu. Bunlarýn çevresi ve ailesinide düþündüðümüzde bu 100-150.000 insan topluluðunun bu hükümete karþý negatif duygu beslemesine sebeb oluyor. Bu durumun AKP ve konuyu çözüme ulaþtýrmak istemeyenlere bile zararý var. Bunu bile hala göremediler.Cem uzan ve ailesi toplasan 4 kiþi. Cem uzanýn malýna el koymakla 4 oy kaybediyorsun. Ama 20.000 kiþinin hissesine el koymak ayný þey deðil.
    O zaman hükümete buradan sesleniyoruz. Sadece bizim konuyu çözmek deðil, bizi tekrar kazanmak istiyorsanýz kendiniz içinde bu sorunu çözmeniz gerekir.Çözülecek yada finansman ayrýlacak bir durumda, herhangi devlete 1 kr yüküde yok. Sadece borsaya tekrar açýyorsun. Oluyor bitiyor.Saçma sapan çözümlerle karþýmýza çýkmayýn.Yok arz edilecek þirketten indirimli hisse vs. Bir insan bir kere düdüklenir.Evimizi kundaklayýp ateþe verdiler.Sonra sanki evi biz yakmýþýz gibi , size düþük faiz kredisiyle yeni bir ev satalým diyorlar.. Evi yanan adamda para ne gezer. Resmen beynimizle dalga geçiyorlar. Fetocu militan cemaatten farklý olduðunuzu göstermeniz gerekir.Ondan sonra bizde size saygý ve sevgimizi devam ettirelim.
    Çok doðru yazmýþsýnýz eline saðlýk

2. Geçenlerde özellikle süleymaniye cami kabristanýna gittim ve kemal unakýtanýn kabrini buldum ve beni duymasý için selamün aleyküm ehli kebir dedikten sonra kendimi tanýtarak dedimki beni yýllardýr maðdýr eden çeaþ kepez kararnamesinin altýn da seninde imzan var hakkýmý sana helal etmiyorum ey kemal unakýtan sözünü 3 defa tekrarladým,elimden gelen buydu, tüm maðdurkarýn bayramý hayýrlara vesile olsun

3.  Alýntý Originally Posted by clasman02 Yazýyý Oku
    Geçenlerde özellikle süleymaniye cami kabristanýna gittim ve kemal unakýtanýn kabrini buldum ve beni duymasý için selamün aleyküm ehli kebir dedikten sonra kendimi tanýtarak dedimki beni yýllardýr maðdýr eden çeaþ kepez kararnamesinin altýn da seninde imzan var hakkýmý sana helal etmiyorum ey kemal unakýtan sözünü 3 defa tekrarladým,elimden gelen buydu, tüm maðdurkarýn bayramý hayýrlara vesile olsun
    Cem uzanla uzakdan yakýndan iliþkimiz olmadýðýný onlarda biliyor.Biz siyaset kurbaný olduk. Cem uzan o dönemlerde parti kurmasaydý ve gazetelerinde Sayýn Cumhurbaþkanýmýz , Yaþa Reis gibi baþlýklar atsaydý. Bugun çeaþ -kepez elektrik o zamanlar Göz altý pazarýndaydý deðil göz altý , NEW YORK borsasýnda da iþlem görüyor olurdu. Fakat insanlar siyaseti yaparken , filler tepiþir çimler ezilir misali , vatandaþa karþý oynamayacaklardý. Çünkü bunun hesabý 2003 senesinden bu yana hala verilemedi..Veremeyecekleri içinde , þirket hala devam ediyor, biz þirkete el koymadýk, domates biber satabilirler dediler.( Ali Babacan) Bu safsatayý alaycý bir þekilde söylemeleri bile her þeyi açýklýyor."DOMATES BÝBER" özellikle bu kelimeler seçiliyor. Bu iþi biz bile bile yaptýk dercesine.Bizden çözüm beklemeyin Nah alýrsýnýz hesabý dillendirmeler bunlar.Farklý bir þeyde söyleyebilirdi. Ortaklar birleþip güneþ enerjisi santrali kursunlar elektrik de satabilirler v.s demiyor. Kaldýki bu zihniyetle dometes biber bile satsak peþimize zabýta takýp , tezgahý kaldýrtýrdý.. Mevzu bu.. Devlet ana ortaðýn yanlýþý varsa þirketi sömürüyorsa , öncelikle bunun hesabýný kendi için deðil , küçük hissedarlar için bile devletin vermesi lazýmdý, biz sizi bu adamdan kurtarmalýyýz diye. Çünkü bu türlü piyasalarda devlet denetleyici , düzenleyici ve küçük yatýrýmcýyý korur bir pozisyonda olmazsa , cem uzan dan farký kalmýyor. Hatta bir kalem daha öte , þirket cem uzandayken iyi kötü temettüleri ödemeselerde , en azýndan ortaklýðýmýz ve þirket hisselerimizim çöpde olsa bir deðeri vardý. Devletten inen tokat cem uzanýnkinden misli misli fazla oldu. Devlet bizi ana ortaða karþý koruyucu bir pozisyonda olmazsa , o zaman borsa diye bir faaliyet olmaz. Tersini düþünelim , cem uzan kapatsýn þirketi . Artýk þirketimi borsadan çekiyorum, karý ortaklarla paylaþmak istemiyorum. Bize 1 kuruþ vermeden cem uzan ýn bu yaptýðýna devlet göz yumacakmýydý.? Yada hakkýnýzý ana ortakdan mý arayýn diyecekti..o zaman nerde kaldý , borsa , boryad nerde kaldý devlet , nerde kaldý millet ?? o zaman geliþen ekonemilerden , piyasalardan , borsadan bahsetmesinler. Reisin dediði gibi borsanýn ayarlarýyla oynayanýn belini bükerim dedi. Harbiden belimizi büktüler.. Buradan açýk ve net söylüyorum. 2003 senesinden bu yana borsada yapýlan bu yanlýþlarýn neticesi , çeaþ kepez elektrik ,metaþ ,iktisat bankasý sabah pazarlama , sapaz , Aktaþ elektrik , halis topraðýn kaðýtlarý ,HSBC ye satýlan demirbank ve diðer bir kaç kaðýtta ,( gerçekde batmadýðý halde , borsada tahtasý kapanan , önce tmsf ye devrolup daha sonra birilerine satýlan) bu hatalarýn kimlerden kaynaklandýðýný bulmak , borsa yöneticilerin bunlara niye göz yumduklarýnýn hesabýný sormak. Bu þirketler þu anda kimdeyse piyasa deðerleri kadar tazminatlarý ödemek. Devletteyse ( çeaþ-kepez gibi) bunlarý halka açýp , deðerini bulmasýný saðlamak devletin asli görevidir. Burada 100 binlerce oy 2000 senesinden bu yana kin tutmuþtur. Bu oylarý almanýn yolu, bu vatandaþlarýn gerçekden varolan sorunlarýnýn çözülmesinden geçer. Devlet bunlarý biz yapmadýk. Devletin kurumlarý var, onlar karar vermiþtir , yada Feto yapmýþtýr . diyemez. Farzedelim bunlarý devlet yaptýrmadý. Siyasiler yaptýrmadý. O zaman buna göz yuman bir devlet yapýsý var. Vatandaþ bunun hesabýnýn sorulmasýný ister..Hatta ben daha önceki yazýmda da söylemiþtim.Bu kapatma ve el koymalarýn Devletin içindeki paralel yapýnýn yaptýðý bir oyun olmasý muhtemel ve yüksek. Çünkü devletin görevi el koyma deðildir. Her ne þekilde olursa olsun. Bunun bir cezasý vardýr. Vergi kaçýrmýþsa bunun bir miktarý vardýr. Devletin görevi bunlarý denetlemek ortaya çýkarmak cezasýný tahakkuk etmek. Ödeme seçekleri sunmak. Þirkete icra gönderebilirsiniz.Banka hesaplarýna bloke koyabilirsiniz. Yönetime kayyum atayabilirsiniz ama þirkete kafadan el koymak feto zihniyetidir. Çünkü burada devletin kasasýndan ziyade , yapýlmýþ yatýrýmlarý korumakdan siyade , deðirmenin suyunu kendi adamlarýna çevirme , el koyup sonra þirketleri elden çýkarma gibi bir güdümleme yapýlmýþ.. Diðer bir ip ucu Aydýn doðan Petrol ofisinin milyar dolarlara varan vergi kaçakcýlýðý var dendiðinde , hala devletin içinde olan fetocularýn ( þu anda olmalarý da muhtemel ) aydýn doðana sadece vergi cezasý çýkardýðý ve bunu daha sonra düþürerek makul bir seviyeye çektiði gözlendi.Niye þirketine el koymadýlar..Daha önce çok rahat yapýyorlardý..!! acaba ilerde iþimize yarayabilir düþüncesimi vardý ? Daha sonra hükümetle cemaatin arasý açýldýðý dönemde hep cemaat tarafýný tutar yazýlarla gündeme gelen aydýn doðan deðilmiydi?? Þu anda bizde Feto kurbaný olmuþ oluyoruz. Bu TMSF nin içindeki zaatta bunlardan olabilir, o dönemin meþhur adamý.. Sayýn Cumhurbaþkanýmýz geriye dönük iþlemleride mercek altýna aldý. Bunlarýn kimler tarafýndan yapýldýðý ve kararlar alýndýðý belli.. Daha silivride boþ yer çok. Bu konuyada acil zamanda el atýlmalý. Madem Feto gerçeði var devlette bunun ucu nereye dokunursa dokunsun bu iþ temizlenmeli. Sadece tabandaki memurlarla kalmamalý.. Cem uzan da ne kadar düzgün bir adam olmasa da son 3-4 yýldýr Feto-feto diyor sürekli. Kaç sefer çýkarýn borcumu, bahsettiðiniz þu çifte hesaplarý gösterin diyor v.s kimse oralý olmadý. Verin þirketlerimi madem vergi kaçýrmýþým , çýkarýn zararý ödeyim diyor.Kimse gene oralý olmadý. Peki birinin þirketine vergi borcu vardýr diye el koyulurmu? Þirketi zarara uðratmýþ diye el koyarmý devlet? Cezasýný çýkarýr. adam hakký varsa kanunu yoldan ispat ederse , uzlaþýr ve cezasýný ödemeye çalýþýr.Ödeyemiyorsa devlet farklý yollara gider.. Bu adam düzgün bir adam olmasa da , haksýz da olsa . Bu þekilde bir uygulama olduðu için haklý hale geliyor. Feto gerçeðini gündeme getiriyor. Biz yýllarca çözümü devletten bekledik.. Ama hangi devletten ?? Gerçek devletmi, parelel devlettenmi? Türkiyeyi þekillendirmeye kalkan , israrla para basan þirketlere el koyan ,kapatan, bunlarý belli kiþilere tekrar satmayý planlayan bir feto paralel yapýlanmasýndan mý? bekledik çözümü. Yada þu anda bu yapýlanmadan soyutlanan bir Türkiye hedefliyoruz diyen þu anki hükümettenmi ? Bilinki bu sorunlar çözüldüðünde siyaset tamamen temizlendi diyebiliriz.
    Son düzenleme : kepezmesut; 28-06-2017 saat: 01:41.

4. bir çeaþ kepez elektirik maðdurunun duasý..
    Ey yüce rabbim kullarýn bizi maðdur etti,14 yýldýr gördükleri halde görmüyor sesimizi duyduklarý halde duymamýþ gibi davranýyorlar.bizi maðdur eden hükümet üyelerinden kime müslümanmýsýn diye sorsak elhamdüllilah müslümaným ve þu kadar süreyi ezbere biliyorum der oysa ki birçok sürede ve de nisa süresi 135. ayette sen emir buyuruyorsun ki;
    Ey iman edenler! Kendiniz, ana babanýz ve en yakýnlarýnýzýn aleyhine de olsa Allah için þahitlik yaparak adaleti titizlikle ayakta tutan kimseler olun. (Þahitlik ettikleriniz) zengin veya fakir de olsalar (adaletten ayrýlmayýn). Çünkü Allah ikisine de daha yakýndýr. Öyle ise adaleti yerine getirmede nefsinize uymayýn. Eðer (þahitlik ederken gerçeði) çarpýtýrsanýz veya (þahitlikten) çekinirseniz (bilin ki) þüphesiz Allah yaptýklarýnýzdan hakkýyla haberdardýr.

bu bizi maðdur eden kullarýn nefsine uyuyor,kur'an ý okuyor ama amel etmiyorlar ve haksýzlýklarýna hala devam ediyorlar,bu kiþileri sana havale ediyorum.
    ey alemlerin rabbi erhamürrahimin olan yüce ALLAH'ým tüm maðdurlarýn sýkýntýsýný gider.
    benim gücüm derdimi,sýkýntýmý ancak sana anlatmaya,yalvarmaya yetiyor, ey yüce Allah'ým bunlarý sana havale ederken ayetlerine iman eden ve uyanlarý,uygulayanlarý da adn cennetin de peygamberime komþu eyle,Aminnn

5.  Alýntý Originally Posted by clasman02 Yazýyý Oku
    bir çeaþ kepez elektirik maðdurunun duasý..
    Ey yüce rabbim kullarýn bizi maðdur etti,14 yýldýr gördükleri halde görmüyor sesimizi duyduklarý halde duymamýþ gibi davranýyorlar.bizi maðdur eden hükümet üyelerinden kime müslümanmýsýn diye sorsak elhamdüllilah müslümaným ve þu kadar süreyi ezbere biliyorum der oysa ki birçok sürede ve de nisa süresi 135. ayette sen emir buyuruyorsun ki;
    Ey iman edenler! Kendiniz, ana babanýz ve en yakýnlarýnýzýn aleyhine de olsa Allah için þahitlik yaparak adaleti titizlikle ayakta tutan kimseler olun. (Þahitlik ettikleriniz) zengin veya fakir de olsalar (adaletten ayrýlmayýn). Çünkü Allah ikisine de daha yakýndýr. Öyle ise adaleti yerine getirmede nefsinize uymayýn. Eðer (þahitlik ederken gerçeði) çarpýtýrsanýz veya (þahitlikten) çekinirseniz (bilin ki) þüphesiz Allah yaptýklarýnýzdan hakkýyla haberdardýr.

bu bizi maðdur eden kullarýn nefsine uyuyor,kur'an ý okuyor ama amel etmiyorlar ve haksýzlýklarýna hala devam ediyorlar,bu kiþileri sana havale ediyorum.
    ey alemlerin rabbi erhamürrahimin olan yüce ALLAH'ým tüm maðdurlarýn sýkýntýsýný gider.
    benim gücüm derdimi,sýkýntýmý ancak sana anlatmaya,yalvarmaya yetiyor, ey yüce Allah'ým bunlarý sana havale ederken ayetlerine iman eden ve uyanlarý,uygulayanlarý da adn cennetin de peygamberime komþu eyle,Aminnn
    Amin, Mazlumlarýn duasý makbuldür, kabul olur inþaallah.

6. [QUOTE=clasman02;580605]bir çeaþ kepez elektirik maðdurunun duasý..

benim gücüm derdimi,sýkýntýmý ancak sana anlatmaya,yalvarmaya yetiyor, ey yüce Allah'ým bunlarý sana havale ederken ayetlerine iman eden ve uyanlarý,uygulayanlarý da adn cennetin de peygamberime komþu eyle,Aminnn[/QUOTE
    Yüce yaradan sabredenlerin yanýndadýr sabrýn mükafatý bendedir buyuruyor Amin

7. oy

Onlarýn oy kaygýsý yok....Son referanduma bakýn ne demek istediðimi anlarsýnýz...Hile ile iktidara geldiler hak hukuk tanýmýyorlar...

valla ben devletimiz olduðuna inanmýyorum. tayyip erdoðan da bir hiç, vitrine konulmuþ herhangi biri.
    din iman v.s. tamamen kullanýlan ve kendilerine yontulan bir kýlýf. artýk hangi ipneler yönetiyorsa ülkeyi onu da bilemiyorum.
    vardýr muhakkak perde arkasýnda yöneticiler ama yavþaðýn daniskasý her kimselerse.
    osmanlý mosmanlý filan iþleri de hikaye. bu ******lar 14 seneden beri çözmemiþler bundan sonra da çözmezler.
    hepsi perde arkasýndaki ******larýn emir kulu. allah kitap hak hukuk gibi kavranlar da hikaye. bir þey beklemiyorum artýk
    bu uyduruk idarecilere , perde arkasýndaki yöneticilere de hakkým zehir zýkkým olsun.

Sayfa 7/50 ÝlkÝlk ... 5678917 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •