Tatar ne var ne beklentýsý var zarar eden bu sýrketýn 5 krstan gelmýs...
Tatar ne var ne beklentýsý var zarar eden bu sýrketýn 5 krstan gelmýs...
Tatar 4 den aldýk elýmýzde patlattýlar 5 olurmu yarýn..
Sayýn tatarramazan yonga yarýn tavan olacak gibi ama sonrasý meçhul siz satmak için hangi aralýðý düþünüyorsunuz. Geçen doðru yerden satmýþtýnýz. O yüzden bu konudaki düþünceleriniz benim için önemli.
Tatar yaktin bizi...dgzte nasýl tatarrrrr...
Aaaah ah arkadaþlarým......!!!
Tarih 27 Þubat 2018....Cemaþ bugün 4.11 i görüp 3.81 den kapattý......Kwon 3 ve Ünsal arkadaþlarým yaktýn bizi tatar dediler...Ýleride Cemaþ 6 tl olduðunda bu yazýmdan alýntý yapacaðým......!!!
Ne zaman mý 6 tl olur?......Bence en geç mayýsta.....Ama asla yatýrým tavsiyesi deðildir.....!!!
Terazi kardeþim ben de bilemem kaça gideceðini....Ama yarýn açýlýþta 1244.10 tl tavaný kesin bana göre.....!!!
Yarýn tavandan sonra dönerse üzüleceksen kararý kendin vermen lazým.....Ben 1000 tl kýrýlmýþken yarýn satmam.....Yarýn ki alýþ-satýþa göre kararým deðiþebilir....!!!!
Ama bugünkü kapanýþa göre ben daha devam edeceðim....!!!
Portföyümün 5 te biri yongada olduðu için bende heyecan yok kardeþim.....Portföyünün çoðunluðu yongada ise çoðunluðu satardým ben.....!!!!
Çünkü yonga 1 e 6 gitmiþ bir hisse olmuþ olacak yarýn itibariyle....Hem de 10 günde.....!!!
Aklýný baþýna al kardeþim.Her koyun kendi bacaðýndan asýlmalý.Benimki sadece bir nasihat.....!!!!
Yer Ýmleri