3 gündür izliyorum tahtayý bi cacýk olacaða benzemiyor. Yüksel sonra aþaðý bas baþka biþey yok. Ytd
3 gündür izliyorum tahtayý bi cacýk olacaða benzemiyor. Yüksel sonra aþaðý bas baþka biþey yok. Ytd
Çemaþ ortaðý Iþýklar Holding hisse sattý
Çemaþ Döküm Sanayi, hissedarý Iþýklar Holding'in 1.73-1.74 TL fiyat aralýðýndan 2.000.000 adet pay satýþý yaptýðýný bildirdi.Bu satýþ sonrasý Iþýklar HOlding'in Çemaþ'daki payý yüzde 3.67'ye geriledi.
Iþýklar Holding imzasýyla KAP açýklamasý:
14.06.2017 - 14.06.2017 tarihleri arasýnda ÇEMAÞ DÖKÜM SANAYÝ A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 1,73 - 1,74 TL fiyat aralýðýndan 0 adet alýþ iþlemi ve 2.000.000 adet satýþ iþlemi Ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte ÇEMAÞ DÖKÜM SANAYÝ A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz/oy haklarýmýz 14.06.2017 tarihi itibariyle %3,67 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
Ad Soyad / Ticaret Ünvaný : IÞIKLAR HOLDÝNG ANONÝM ÞÝRKETÝ
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
þirket ortaðý hisse satarsa hisseye nasýl yansýr acaba
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çemaþ'ýn ortaðý Iþýklar Holding, Çemaþ hissesinde 2.5 milyon adet pay satýþý yaptý
Çemaþ'ýn hissedarý Iþýklar Holding, 1.83-1.85 TL fiyat aralýðýndan 2.500.000 adet pay satýþý yaptýðýný bildirdi.Bu satýþ sonrasý Iþýklar Holding'in Çemaþ'taki payý yüzde 2.62 oranýna geriledi.
Geçtiðimiz günlerde Iþýklar Holding 2 milyon adet hisse satýþý yine yapmýþtý.
Iþýklar Holding imzasýyla KAP'a yapýlan açýklama þöyle:
"19.06.2017 - 19.06.2017 tarihleri arasýnda ÇEMAÞ DÖKÜM SANAYÝ A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 1,83 - 1,85 TL fiyat aralýðýndan 0 adet alýþ iþlemi ve 2.500.000 adet satýþ iþlemi Ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte ÇEMAÞ DÖKÜM SANAYÝ A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz/oy haklarýmýz 19.06.2017 tarihi itibariyle %2,62 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür."
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Günaydýn, bol kazançlar, bu kadar hareketli bir kaðýtta bir ayý geçmiþ sadece 5 yazý var forumda, yanlýþ semtte mi kiraladýk, Nedir ne deðildir bilgi verecek var mý acaba?
Yer Ýmleri