Tatarramazan sizi takip ediyorum fakat þimdilik sizin tavsiye ettiginiz hisselere Cesaret edip girmedim. Size tek sorum denge yi nasýl görüyorsunuz. Ytd
Tatarramazan sizi takip ediyorum fakat þimdilik sizin tavsiye ettiginiz hisselere Cesaret edip girmedim. Size tek sorum denge yi nasýl görüyorsunuz. Ytd
Tatar abým bu plaskap vardý tahtasý acýkýrmý býlgýn varmý abým cevap 05324037770
Tatarramazan. Abým bu plaksak tahtasý kandý. Býr haber varmý býlgýn varmý nasýl yapalým ulaþamýyorum. Sahýplerýne bu tahta varmý acaba. Býlgýn varmý býrde bu yýnga ne olur sahada gudermý böyle tavan tavan cevap
Arkadaþlar aman dikkat edin galeyena gelmeyin..daha önce 2.5tl tabanlayarak 1.50 tlye gelmiþti...aman diyeyim operasyonu kendinize yaptýrmayan...ben bugün verdim nevar ne yok...bizler zor kazaniriz kolay kaybetmeyelim aman ha...tatarda bugün 3.90 larý gosterse verip kaçacaktý..þansý 4un altýna düþmemesi oldu...kimse hoca þýh deðil aman diyim...
Vkgz arkadaþým kwon3 arkadaþým cevabý benim adima yazmýþ....Ben dedim ki malýn yarýsýný satarým. Hisse çýkarsa yerine koyarým dedim.......!!!
Bunlar çakal....Devamlý mal alan adam mal satýn haberi yolluyor ve ertesi günü hisse % 20 yükseliyor. ...Yer mi VARTOLU?......Hisse dusseydi satacaktim hepsini ama 4.14 kýrýlýnca yerine koyacaktim.....Ama sagolasi MECNUR AGAM hisseyi acilir açýlmaz 4.06-4.07 ye yükseltti ve bugün 4.14 un kirilacagini açýlýþta belli etti....!!!
Ben herþeyi bilsem tüm paramý CEMAS a yatirirdim....Geçen hafta elimde ayný anda CEMAS,Yonga,Yeþil,Ciao,beyaz vardý....Hisselerin durumlarýna göre ondan ona aktarým yapýyorum.....!!!
Sonuç olarak herþey nasip kýsmet......!!!
Yer Ýmleri