Bu hisseyi kim aliyo kim satiyo kim bu kadar naski kuruyor anlamadim. O kadar hisseyi yukari cekmeden kimseye satamazsin bunu biloyorsun ama hala tutuyorsun. Cok enteresan.
GT-I8190 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseyi kim aliyo kim satiyo kim bu kadar naski kuruyor anlamadim. O kadar hisseyi yukari cekmeden kimseye satamazsin bunu biloyorsun ama hala tutuyorsun. Cok enteresan.
Bu nasýl grafik arkadaþ yukarý atmadýkça güven kaybedersin
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu seviyelerde hacim artti hareket yakin bana gore yoksa 2.05 de 600-700 bin islem oluyordu. Simdi 3-4 milyon islem oluyor bu seviyelerden birileri el degistiriyor. Yani yakindir hareket vakti. Ulkede sikintili surece girmese daha iyi olacakti. Ytd.
Niðbaþ Niðde Beton Sanayi ve Ticaret A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 1,00 – 1,04 TL fiyat aralýðýnda 2.699.000 adet satýþ ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Niðbaþ Niðde Beton Sanayi ve Ticaret A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz 10.10.2017 tarihi itibariyle % 26,51 olmuþtur.(kap)
býlgýsý olan arkadaslar býlgý paylasýmý yapabýlýrmý acaba.cemas beyaz esya dokum,makýne dokumunden zýyade otomotýv sektorundede yedek parca uretýyor yazýyor cemasýn kurumsal sayfasýnda.oyle býrsey varsa hýsseye cok buyuk pozýtýf etkýsý olurmu arkadaslar.yatýrým tavsýyesý deðildýr.....
Patron hissesi o ne derse o olur Riza ya kaliyor hersey. Buralarda ne skme bekliyor onuda anlamak zor. Toplayacak hisseside yok disarda hepsi elinde. Ama adam tutuyo iste. Ytd.
Yer Ýmleri